• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

14.07.2020

19:21

RODITELJI IZ PAKLA! Primoravali četvoro dece na seks, kuća užasa u Mađarskoj! (VIDEO)

Vesti

RODITELJI IZ PAKLA! Primoravali četvoro dece na seks, kuća užasa u Mađarskoj! (VIDEO)

Podeli vest

Decu starosti šest, četiri, tri i dve godine roditelji su primoravali na seks u njihovoj oronuloj kući u mađarskom gradu Kerepeš, dok ih je baba ohrabrivala da ne prestaju

Kako navode mađarski medij, ukoliko bi neko dete skupilo hrabrost i reklo da ne želi, tukli su ih i vukli za kosu, a potom nastavljali sa iživljavanjem...

Lokalna policija uhapsila je tri člana porodice, a majka i otac su optuženi da su seksualno zlostavljali svoje četvoro dece, a baba je osumnjičena da ih je podsticala, prenosi portal Blik.hu.

Prema pisanju medija, policija je uletela juče u kuću u Kerepešu, a 27-godišnja majka i 30-godišnji otac nisu zatečeni na mestu gde se odvijao svakodnevni horor. Policija je uhapsila 57-godišnju baku, a roditelji su se sami prijavili organima reda pošto su čuli da je za njima raspisana poternica.

MALOLETNOM DEČAKU PREKO FEJSBUKA SLAO EKSPLICITNE SLIKE Uhapšena dva pedofila iz Inđije i Beograda

Prema istrazi koja je pokrenuta krajem oktobra 2019. godine, Marijana M. i Zoltan L. primoravali su svoju decu starosti od šest, četiri, tri i dve godine starosti, koji su spavali u istom krevetu, da imaju seksualne odnose po nekoliko puta dnevno. Baka Jožefne Elemer se tereti da ih je navodila da to rade. Takođe, deca su morala da ostaju u krevetu dok su Marijana i Zoltan imali odnose.

Takođe, Marijana i Zoltan su konstatno terali decu da prose zajedno sa bratom koji jedva da je tada imao mesec dana. Kako se navodi, govorili su ljudima da su bolesni i da su im potrebni hrana i novac. Deca su odvedena od roditelja i data su na usvajanje. Prema rečima psihologa koji je uključen u istragu, deca u verovatno u prošlosti zlostavljana.

Osumnjičeni se nalaze u pritvoru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija