• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

19.07.2020

10:37

(VIDEO) RUSI PO SIRIJSKOJ PUSTINJI JURILI AMERIČKU VOJNU PATROLU, KAD SU IH UHVATILI... Stani, ne mrdaj! Vi ste okupatori!

Vesti

(VIDEO) RUSI PO SIRIJSKOJ PUSTINJI JURILI AMERIČKU VOJNU PATROLU, KAD SU IH UHVATILI... Stani, ne mrdaj! Vi ste okupatori!

Podeli vest

Ruska oklopna vozila uspela su da, nakon vruće potere, opkole američku vojnu patrolu u oblasti Al Hasaka na severoistoku Sirije, kada se ruski oficir obratio američkoj vojsci u vezi s legitimitetom prisustva obeju snaga na sirijskom tlu

Video prikazuje kako ruska oklopna vozila okružuju američka vojna vozila, a takođe prikazuje paniku i zbunjenost američkih vojnika i vojnog osoblja dok su Rusi prema njima prilazili „stani, ne mrdaj".

Jedan od ruskih oficira obratio se američkom oficiru i rekao mu: „Ovde smo na teritoriji Sirijske Arapske Republike na poziv sirijskog predsednika Bašara al-Asada, a vi ste na osnovu čega ovde? Vi ste okupatori."

KAO U POBESNELOM MAKSU! DRAMATIČAN SNIMAK NOVOG POKUŠAJA BLOKADE RUSKE KOLONE! Američki vojni džip se zaleće i udara u rusko borbeno vozilo! (VIDEO)

- Rekao je Amerikancu da kaže svojim generalima da su Rusi tražili od patrole da više ne idu za njima - rekao je ruski oficir prevodiocu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bora

pre 3 godine

Slike nisu sve do kraja, i nje se tako bas desilo, nije prokazana pojava 2 Phirana oklopnih marinskih americkih vozila koje su uperile 25mm topove u ruske BTR, tako da je ruski oficir naredio povlacenje posto je americki kapetan otvoreno izjavio da ce otvoriti vatru ako ne oslobode i da se povuku ( rusi su se nasli u zoni koja je dogovorom rusije i usa dodeljena amerikancima da love ISIS teroriste uz samu granicu) ......ima celi klip na you tubu

Darko

pre 3 godine

Tražio sam klip o kojem govoriš ali nisam našao pa mi molim stavi link! Inače legitimna sirijska vlast nije dala amerikancima nikakvu zonu zato mislim da pričaš gluposti. Amerikanci nisu tamo legitimno i nema nikavog dogovora o podeli cona, možda ima dogovor među rusima i amerima, da jedni drugima ne smetaju i to je sve. Međutim amerikanci več duže vreme provociraju ruse i sad je očigledno jednom od rusa pukao film.

zoran

pre 3 godine

Naslov i prikaz za malu decu..ovo se nekad zvalo novinarska patka..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17