• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/Informer.rs

25.07.2020

20:15

TELA SU SE RASPADALA, SVE JE IZGLEDALO KAO NEKA VATRENA LOPTA! Novi detalji UŽASNE NESREĆE u Nemačkoj!

Vesti

TELA SU SE RASPADALA, SVE JE IZGLEDALO KAO NEKA VATRENA LOPTA! Novi detalji UŽASNE NESREĆE u Nemačkoj!

Podeli vest

Nemački grad Vesel zavijen je danas u crno. Naime, tri osobe poginule su kada je mali avion udario u potkrovlje stambene zgrade i zapalio se

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je avion marke TL 96 se sudario sa balonom, a zatim je udario u stambenu zgradu.

- Kuća je gorela, sve je bilo puno dima, a zatekli smo tela koja su se raspadala. Pomogli smo im da ih sklone odatle. Video sam eksploziju, odnosno šta se sve desilo. Izgledalo je kao da je neka vatrena lopta - kazao je jedan od svedoka nesreće.

Spasilačke ekipe su na licu mesta našli padobran, a pretpostavlja se da je to padobran letelice za hitne slučajeve.

U nesreći su stradale tri osobe, dve koje su bile u letelici i žena, stanarka u stambenoj zgradi. Prema prvim informacijama, njeno dvogodišnje dete lakše je povređeno, prenosi Telegraf.rs.

- Hitne službe dobile su poziv u 14.42 sati (po lokalnom vremenu) i ubrzo su se pojavile na licu mesta. Tri osobe pronađene su mrtve na potkrovlju stambene zgrade i reč je o odraslim licima. Jedno dete je povređeno. U pitanju su lakše povrede, a mališan je u šoku - rekao je lokalni šef policije Piter Rojters.

Spasilačke ekipe su na licu mesta našli padobran, a pretpostavlja se da je to padobran letelice za hitne slučajeve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija