• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2020

12:55

BILU GEJTSU PREKIPELO, PA PORUČIO ILONU MASKU: ZAČEPI VIŠE, NEMAŠ POJMA O KORONA VIRUSU!

Vesti

BILU GEJTSU PREKIPELO, PA PORUČIO ILONU MASKU: ZAČEPI VIŠE, NEMAŠ POJMA O KORONA VIRUSU!

Podeli vest

Izgleda da je Bilu Gejtsu prekipelo! Dosta mu je česte navike "kolege" tech milijardera Ilona Maska da širi dezinformacije o koronavirusu

Gejts je u utorak, na kanalu CNBC, naširoko govorio o širenju pogrešnih i neistinih informacija, a kada se u razgovoru stiglo do komentara šefa Tesle i SpaceX-a, suosnivač Microsofta je rekao da je Mask "potpuno van svog elementa".

- Ilon nastoji da održava visok nivo "besnih" komentara. On nije baš previše upoznat sa vakcinama. Mask pravi odlične električne automoble. I njegove rakete odlično rade. Njemu je dozvoljeno da priča takve stvari. Ja se samo nadam da neće pomešati oblasti sa kojima nije previše upoznat!

Od kako je pandemija korona virusa počela, Mask je širio dezinformacije o smrtnosti i broju žrtava virusa kovid 19, više puta umanjivao opasnost od širenja zaraze i potpuno pogrešno tvrdio da su deca "suštinski imuna" od obolevanja.

ĐAVO ILI DOBROTVOR? Oko milijardera se vrte brojne teorije zavere, a ovo je razlog zašto se Bil Gejts BAVI VAKCINAMA!

Međutim, ovaj problem ne počinje i ne završava se samo sa Maskom. Gejts priznaje da je sama priroda interneta i društvenih mreža u mnogome olakšava propagandu i širenje informacija, prenosi Futurism.

- Kada ljudima dozvolite da komuniciraju, morate da se suočite sa činjenicom da će se određene nekorektne stvari, koje mogu biti veoma škakljive, veoma brzo širiti i sukobljavati sa istinom. To smo do sada najbolje imali prilike da vidimo kada su vakcine u pitanju! - rekao je Bil Gejts sa CNBC.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

AUU, ŠTA JE OVO?! SMAKNUĆEMO SVAKOG KOG ŽELIMO: Da li se milijarder Ilon Mask šalio ili otkrio međunarodnu zaveru?!
Planeta

AUU, ŠTA JE OVO?! SMAKNUĆEMO SVAKOG KOG ŽELIMO: Da li se milijarder Ilon Mask šalio ili otkrio međunarodnu zaveru?!

Milijarder Ilon Mask napisao je na Tviteru „Smaknućemo svakog koga želimo" u odgovoru tviterašu koji je tvrdio kako je američka vlast organizovala svrgavanje predsednika Bolivije Eva Moralesa da bi došla do zaliha litijuma u toj zemlji. Dok jedni tvrde da se Mask šalio, drugi misle da je otkrio međunarodnu zaveru, a u raspravu se uključio i Morales

26.07.2020

11:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija