• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

06.08.2020

19:48

PODMETNULI SU MI KORONU! Lukašenko tvrdi da nije SLUČAJNO ZARAŽEN!

Vesti

PODMETNULI SU MI KORONU! Lukašenko tvrdi da nije SLUČAJNO ZARAŽEN!

Podeli vest

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da se nije slučajno razboleo od koronavirusa, već mu je, kako tvrdi, bolest "podmetnuta

- Podmetnuli su mi virus korona. Sada to istražujemo - rekao je Lukašenko, prenosi Sputnjik.

- Nikada nismo negirali postojanje koronavirusa, nego su tako interpretirali mediji. Kako bi neko mogao da porekne nešto što zaista postoji? To je prva stvar, a drugo - zbog činjenice da smo s tim u vezi bili veoma oprezni, virus se razvijao sporije nego kod ostalih. Čak znam i imena dvoje ljudi koji su ga doneli. Ja sam morao sve to da uradim. Sve sam kontrolisao. Mogu i da me ubiju, ali nigde neću bežati - rekao je Lukašenko.

DOBIO SAM PRETNJE SMRĆU ZBOG KORONAVIRUSA! Vodeći američki epidemiolog: TO JE NEVEROVATNO, MORAĆU DA ANGAŽUJEM OBEZBEĐENJE!


On je naglasio da je bolest preležao "na nogama" i da je imao lakšu kliničku sliku.

Prema poslednjim informacijama, u Belorusiji je zabeleženo 68.503 slučaja zaraze koronavirusom, od čega je 580 osoba umrlo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goca

pre 3 godine

Pre tri meseca rekao je da je laz ta korona, i otisao da igra hokej na ledu, a sad place nad sudbinom sto je zarazen. Deka podilkanio!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija