• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

10.08.2020

08:55

KRVAVI PROTESTI NAKON IZBORA! Policijska kola ubila demonstranta, desetine povređene, 120 uhapšeno u Belorusiji (FOTO/VIDEO))

Vesti

KRVAVI PROTESTI NAKON IZBORA! Policijska kola ubila demonstranta, desetine povređene, 120 uhapšeno u Belorusiji (FOTO/VIDEO))

Podeli vest

Najmanje jedna osoba je poginula nakon što su je udarila policijska kola, a desetine je povređeno u sukobima policije i demonstranata u Belorusiji, izjavio je danas predstavnik grupe za ljudska prava Spring 96 Valentin Štefanović

On je rekao da je uhapšeno najmanje 120 ljudi, prenosi Rojters.

LUKAŠENKO POTVRDIO DOMINACIJU! Osvojio 80 odsto glasova na predsedničkim izborima u Belorusiji

HAOS NA ULICAMA MINSKA! Sukobi demonstranata i policije POSLE LUKAŠENKOVE POBEDE NA IZBORIMA (FOTO)

 

 


Nakon što su objavljeni rezultati predsedničkih izbora na kojima je Aleksandar Lukašenko osvojio šesti mandat, hiljade građana Belorusije izašlo je na ulice širom zemlje.

Tom prilikom došlo je do sukoba sa policijom koja je upotrebila šok bombe, suzavac i vodene topove.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 3 godine

A kod nas nema akcije dok ne nastrada bar 10 policajaca!!

Petar

pre 3 godine

I svuda ista koreografija: nevini demonstranti u kratkim pantalonama, patikama i ruksacima na ledjima. Ja sada mislim da oni idu pre nastupa kod istog gazde da se obuku, pa onda nastupaju!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija