• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

13.08.2020

22:10

BEZ KOMPROMISA! Džonson: PRIJATELJI I PARTNERI NISU IZUZETI, PRAVILA VAŽE ZA SVE!

Vesti

BEZ KOMPROMISA! Džonson: PRIJATELJI I PARTNERI NISU IZUZETI, PRAVILA VAŽE ZA SVE!

Podeli vest

Britanski premijer Boris Džonson rekao je da je njegova vlada spremna da bude beskompromisna čak i sa svojim najbližim partnerima u vezi sa karantinskim pravilima uvedenih zbog kovid-19, pošto je upitan da li će Francuska biti uklonjena sa vladinog spiska zemalja u koje je bezbedno putovati

Britanija je poslednjih nedelja uvela 14-dnevni karantinski period za putnike iz zemalja poput Španije i Belgije, reagujući na rastuće infekcije i strahove od drugog talasa virusa, iako ih je prvobitno proglasila bezbednim za putovanje, podseća Rojters.

- Moramo biti potpuno beskompromisni u vezi s tim, čak i sa našim najbližim i najdražim prijateljima i partnerima širom sveta - rekao je Džonson novinarima prilikom posete Severnoj Irskoj.

PROMENIĆE ZAKON DA TRAMP MOŽE TEMELJNO DA OPERE KOSU?! Američka vlada reagovala posle PREDSEDNIKOVE ŽALBE!

On je dodao da će "kasnije pogledati" podatke iz Francuske i drugih zemalja.

Francusko ministarstvo zdravstva prijavilo je u sredu 2.524 novih slučajeva, najviše otkad je olakšala mere. To je podstaklo nagađanja da bi to mogla biti sledeća evropska zemlja dodata na britansku listu zemlja u koje se ne savetuje putovanje, čime bi bio pogođen veliki broj britanskih turista koji putuju tamo na odmor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija