• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

15.08.2020

12:02

OGLASIO SE LUKAŠENKO, NEŠTO VELIKO SE SPREMA: MORAM HITNO DA STUPIM U KONTAKT S PUTINOM! Dramatično obraćanje beloruskog predsednika!

Vesti

OGLASIO SE LUKAŠENKO, NEŠTO VELIKO SE SPREMA: MORAM HITNO DA STUPIM U KONTAKT S PUTINOM! Dramatično obraćanje beloruskog predsednika!

Podeli vest

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da se agresija protiv Belorusije razvija po određenom scenariju, te da bi što pre trebalo da stupi u kontakt sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, jer ta pretnja više nije uperena samo protiv njegove zemlje

 

„Moram da stupim u kontakt sa Putinom, predsednikom Rusije, kako bi razgovarao o tome. Ova pretnja više nije uperena samo protiv Belorusije“, rekao je on.

Lukašenko je istakao i da odbrana Belorusije danas predstavlja ujedno i odbranu Savezne Države Rusije i Belorusije.

POLICIJA SPUŠTA ŠTITOVE I GRLI NAROD! Emotivne scene u Minsku, beloruska revolucija ne jenjava! (FOTO/VIDEO)

Aktuelni predsednik Belorusije je takođe rekao i da sa žaljenjem prati svakojaku informaciju koja kruži o njemu, te da takve laži stvaraju „podmuklu atmosferu u narodu“.

„Oni koji šetaju po ulicama, to i ne mogu da razumeju, razumeju oni koji tim šetnjama koordinišu. Nekada to rade čak i profesionalno – u pitanju su montaže, lažne informacije. Ispostavlja se da imam i kuću u Moskvi. Evo, želim javno da kažem, ako ste pronašli neku tamo moju kuću u Moskvi, slobodno je uzmite“, rekao je on.

Lukašenko je kao primer naveo i lažnu informaciju koja je nedavno bila objavljena da je on navodno napustio zemlju.

„Ispostavilo se čak i da sam napustio zemlju, pa da sam čak i umro ili se razboleo. To se sve vrti. Međutim, zarad čega? Da bi se u narodu napravila podmukla atmosfera. E pa neće uspeti. Nećemo dozvoliti“, zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Bez obzira na to da li je neko protiv, ili za Lukašenka, on može da bude smenjen samo na izborima. Izlizana je fraza da nisu slobodni mediji i tome slično. Zapad time samo pravi budale od naroda i proglašava ih za nepismene. Danas, u eri interneta i mobilnih telefona, izlišno je pričati o nekoj slobodi medija. Sem toga, šta je to sloboda medija? Prema zapadnom shvatanju, samo oni mediji su slobodni, koji podržavaju ZAPAD i NATO! Ovo miriše na već oprobane scenarije zapada u rušenju vlada, odnosno uništavanju država u svetu. Zar narodu Belorusije nije jasno da će proći kao susedna Ukrajina i mnogi drugi?! Izgleda da je to shvatila čak i kandidatkinja za predsednika Beolorusije Tihanovska, koja je uvidela da je mogla (i može) da bude žrtva ZAPADA, samo da bi se napravio haos u Belorusiji.

zeljko

pre 3 godine

Nema više nikakove sumnje, na djelu je UKRAJINSKI SCENARIO,samo ovaj put zvat će se BJELORUSKI !!! Žao mi je naroda. Poz. iz Korčule !

Aleksandar

pre 3 godine

E moj veliki imenjače... previše si se bio opustio, previše flertovao sa zapadom, a račune ti sad ispostavljaju preko Tihanovskaje i njene rulje sa pokušajem nekakvog bunta i ustanka, već i novu belo-crveno-belu zastavu nose. O tim se stvarima trebalo ranije razmišljati, kao i o svom dostojnom i blagovremenom nasledniku, ali flertovalo se sa zapadom. Koga su oni ikad ispoštovali, koga oni to nisu prevarili? Sad kad gori kuća, dragi prijatelju može samo da se reaguje, teško je vući sad unapred neke poteze, jednostavno to vreme je protaćeno u neopravdanom flertu sa onima koji te sad ruše i naciljali su prijateljsku belorusku državu. Još jedna Ukrajina nikom ne treba, ali je mnogi nažalost priželjkuju. Imenjače želim ti puno sreće, kao i tvom narodu, trebaće vam u borbi protiv zle nemani i pošasti bezumlja!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija