• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2020

16:42

VATROGASCI PLAKALI DOK SU IZVLAČILI TELA DECE! Jeziva saobraćajna nesreća u Slovačkoj

Vesti

VATROGASCI PLAKALI DOK SU IZVLAČILI TELA DECE! Jeziva saobraćajna nesreća u Slovačkoj

Podeli vest

Slovački vatrogasci su izvlačili tela iz kombija koji je nakon sudara sleteo sa puta, svi su veoma potreseni.

Pet osoba, među kojima je i četvoro dece poginulo je u sredu u sudaru dva kombija na putu blizu mesta Liptovski Trnovec u Slovačkoj.

Do nesreće je došlo kada su se, iz još neutvrđenih razloga, sudarila dva kombija marke "folksvagen" na regionalnom putu.

DVA SATA PRE NESREĆE SAŠA JE ŽENI UPUTIO OVE REČI! Nažalost, nikada se nije vratio u Bor!

TUGA! POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE KOD MRKONJIĆA! Godinama pokušavali da dobiju dete, sada svo troje stradali dan uoči ROĐENDANA!

Foto: Pixabay

U kombiju sa slovačkim registarskim oznakama bilo je devetoro putnika, među kojima petoro dece, dok je u kombiju nemačkih registarskih oznaka bilo troje odraslih.

Nakon udarca, kombi u kom su bila deca sleteo je sa puta, a vatrogasci su po dolasku na mesto nesreće zatekli jeziv prizor.

- Naši pripadnici su preduzeli sve mere kako bi pomogli povređenima i pružili im neophodnu pomoć. Nažalost iz kombija su izvukli četvoro mališana kojima nije bilo spasa. Scene su bile stravične, naši vatrogasci su veoma potreseni - rekla je portparolka tamošnjeg vatrogasnog društva.

U nesreći je život izgubio i muškarac (43), dok su ostali zadobili lakše telesne povrede. Oni su hitno prevezeni u bolnicu, gde ih je pregledao i psiholog jer su doživeli veliku trumu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija