• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

20.08.2020

21:56

SAD ZVANIČNO PODNELE ZAHTEV UJEDINJENIM NACIJAMA ZA UVOĐENJE SANKCIJA IRANU! Oglasila se Rusija povodom ovog slučaja

Vesti

SAD ZVANIČNO PODNELE ZAHTEV UJEDINJENIM NACIJAMA ZA UVOĐENJE SANKCIJA IRANU! Oglasila se Rusija povodom ovog slučaja

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države zvanično su večeras podnele zahtev Ujedinjenim nacijama da ponovo uvedu sankcije Iranu koje su suspendovane na osnovu nuklearnog sporazuma iz 2015. godine

U pismu koje je Vašnington uputio Savetu bezbednosti UN navodi se da se iran navodno ne pridržava tog sporazuma, prenosi Rojters.

Rusija je plan Sjedinjenih Država da Ujedinjene nacije ponovo uvedu sankcije Iranu odbacila kao "nepostojeći".

OGLASIO SE TRAMP POVODOM HAPŠENJA BIVŠEG SARADNIKA! Evo šta je predsednik SAD rekao za Benona!

Moskva tvrdi da bi SAD mogle da pokrenu pitanje ponovnog uvođenja sankcije Iranu od strane UN samo u slučaju da nisu istupile iz iranskog nukearnog sporazuma, što je američki predsednik Donald Tramp učinio 2018. godine.

Takvu tvrdnju izneo je i ministar spoljnih poslova Irana i pozvao članice Saveta bezbednosti da odbace ovaj potez Vašingtona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija