• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.08.2020

09:25

OPOZICIONA LIDERKA U BELORUSIJI PROMENILA PLOČU! Tihanovska poručila radnicima da nastave i prošire štrajk!

Vesti

OPOZICIONA LIDERKA U BELORUSIJI PROMENILA PLOČU! Tihanovska poručila radnicima da nastave i prošire štrajk!

Podeli vest

Glavni protivkandidat beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka na nedavno održanim predsedničkim izborima u Belorusiji, Svetlana Tihanovska, pozvala je danas radnike da nastave i prošire štrajk

Ona je u najnovijoj video poruci snimljenoj u Litvaniji, gde se trenutno nalazi, poručila radnicima Fabrike traktora i drugih kompanija da nastave štrajk, navodeći da budućnost dece zavisi od njihovog jedinstva i posvećenosti, prenosi Tas s.

U JEKU TENZIJA SA AMERIKOM KINA PREDSTAVILA NAJMOĆNIJE ORUŽJE KOJE POSEDUJE! Zbog jedne stvari "Nebeska munja" postaje noćna mora za neprijatelje!

(VIDEO) BOG NIKAD BRŽE NIJE REAGOVAO! Vređao afroamerikance u vozu, A ONDA JE USLEDIO BUMERANG!

- Pozivam vas da nastavite i proširite štrajk. Ne plašite se, ujedinite se - poručila je ona i dodala da je štrajk legalan i efikasan metod borbe.

 

 

Kao jedan od ciljeva štrajka ona je ponovo označila neophodnost okončanja nasilja, oslobađanje političkih zatvorenika, organizovanje transparentnih i slobodnih izbora.

Na predsedničkim izborima održanom u Belorusiji 9. avgusta pobedio je Lukašenko sa oko 80 odsto osvojenih glasova, dok je Tihanovska koja je osvojila 10 odsto glasova dan kasnije pobegla u Litvaniju zbog navodne životne ugroženosti.

BONUS VIDEO:

Pitate se hoće li vas pare? KEŠ HOROSKOP je jedini način da to saznate!

CRNA GORA OTVORILA GRANICE SA SRBIJOM! Za prelazak granice uz dokumentaciju potreban i negativan test na koronavirus!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Već vidjeno... i jadno i bedno! Najpre sebe skloni na sigurno, a onda pozove pristalice i sledbenike na konfrontaciju, jer pendrek po tudjim ledjima znamo svi to, ne boli! I takvo nešto hoće da vodi državu? Neshvatljivo je koliko ljudi ima koji bi prihvatili da budu nečija rulja, iako je jasno da rulja na kraju nikad ništa ne dobije. Bar smo mi to u Srbiji jako dobro osetili i iskusili! Svaka šuša hoće da vodi državu, a zapravo su nesposobni i svoj lični život valjano da organizuju. Nadam se da Belorusi neće biti još jedan narod koji je naseo...

Rade

pre 3 godine

Naravno, "šuša" hoće na vlast, a kako drugačije nego neredima i uz pomoć zapada! Da imaju neki kvalitet glasao bi ih narod! Kao i ovi "naši" lopovi i kriminalci! Misle da mogu opet kao 2000! S radovi!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija