• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

21.08.2020

13:35

SVE JE UNAPRED PRIPREMLJENO, IZA NEREDA STOJI AMERIKA I EVROPA! Lukašenko: Rešiću problem za par dana!

Vesti

SVE JE UNAPRED PRIPREMLJENO, IZA NEREDA STOJI AMERIKA I EVROPA! Lukašenko: Rešiću problem za par dana!

Podeli vest

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da Zapad želi da iskoristi Belorusiju protiv Rusije, kao i da se neredi planiraju i režiraju u SAD, a da taj plan sprovode Evropljani

- Sve se to planira i režira u Americi, a Evropljani taj plan sprovode. Kako im je rečeno, tako je i urađeno. Čak je i formiran specijalni centar kod Varšave. Znate, mi kontrolišemo čime se taj centar bavi. Čak su se i gusenice pokrenule. Vidite li, kada je negde u blizini nemirno, onda i tenkovi pale motore i avioni uzleću, ništa nije slučajno - rekao je on.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MISTERIOZNA SEKTA ŠIRI STRAH U FRANCUSKOJ! Nemilosrdno ubijaju konje i magarce, svim iskasapljenim životinjama fali OVO!

NI TRAMP, NI PUTIN! Predsednik ove zemlje se nudi da prvi primi rusku vakcinu!

Lukašenko je istakao i da je ovo sve unapred pripremljeno.

- I Rusija se bojala da nas ne izgubi. Zapad je odlučio da nas okrene, kako se ispostavilo, protiv Rusije. Sad nastoje da stvore taj baltičko-crnomorski koridor, takozvani sanitarni kordon – tri baltičke republike, Belorusiju i Ukrajinu. Jedino smo mi tu preostali - rekao je on obraćajući se radnicima automobilske fabrike "Dzeržinski".

Lukašenko je kazao i da namerava da u narednih nekoliko dana „reši problem“ po pitanju situacije u zemlji.

- U Minsku se još ponegde, nekome situacija ne dopada. To je prirodno. Ali to ne treba da vas brine, to je moj problem koju moram da rešim sam, i mi ga rešavamo. Verujte mi, rešićemo taj problem u narednih nekoliko dana - naveo je Lukašenko

Beloruski predsednik je dodao i da je situacija u zemlji izuzetno ispolitizovana, ali je ne treba tumačiti kao "katastrofalnu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija