• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

23.08.2020

15:27

POLICIJA DOČEKALA SVATOVE! Rasturena svadba od 1.000 gostiju pre nego što je počelo slavlje

Vesti

POLICIJA DOČEKALA SVATOVE! Rasturena svadba od 1.000 gostiju pre nego što je počelo slavlje

Podeli vest

Svadba u oblasti Hanja na Кritu, tačnije u selu opštine Apokoronas, "zatvorena" je u subotu uveče kada su, umesto muzike i kelnera, mladence i svatove dočekali naoružani policajci

Naime, par iz Hanje želeo je da se venča onako kako je oduvke planirao, uprkos zabrani zbog pandemije, prenosi m.info.gr.

Tako se u subotu popodne, nakon što se venčanje obavilo u crkvi Apokoronas, oko 1.000 gostiju uputilo ka otvorenom prostoru gde je trebalo da se održi svadbena gozba.

SVADBA O KOJOJ SVI PRIČAJU! Mladenci iz Hrvatske razapeli ŠATOR za vreme KORONE, na svakom ćošku je stajalo OVO! A kad vidite KAKO SU OTIŠLI U CRKVU... HIT (FOTO)

(VIDEO) PRESELA MU ŠAHOVNICA! Ceo Balkan priča o svadbi u Hercegovini, moglo je i tragično da se završi!

Foto: Pixabay

Na svoje iznenađenje, međutim, otkrili su da su to područje opkolile jake policijske snage.... Malo je reći da su mladenci i svatovi mogli samo da okrenu leđa svojom proslavi, pa i stolovima koji su ostali netaknuti.

Inače, na Kritu je zabranjeno okupljenja više od 50 ljudi na nekom mestu, bez obzira da li je reč o privatnom ili javnom skupu, na otvorenom ili zatvorenom prostoru. Ova zabrana važi i za venčanja, krštenja, sahrane, prijeme ili bilo koji drugi vid ceremonija.

U slučaju kršenja odredbe, za organizatore su predviđene novčane kazne su 3.000 evra, a za učesnike 150 evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija