• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

24.08.2020

08:12

NAVALJANI ĆE PREŽIVETI TROVANJE! Bizilj: Neće biti sposoban za politku

Vesti

NAVALJANI ĆE PREŽIVETI TROVANJE! Bizilj: Neće biti sposoban za politku

Podeli vest

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni koji je prebačen na bolničko lečenje u Nemačkoj nakon, kako njegovi saradnici tvrde, trovanja, će preživeti, rekao je Jaka Bizilj, aktivista i osnivač fondacije "Film za mir"

"Navaljni će preživeti napad trovanja, ali će mesecima biti nesposoban za politički rad", rekao je u nedelju za "Bild" Bizilj, čija je fondacija obezbedila Navaljnijevo prebacivanje iz Rusije u Nemačku, prenosi Rojters.

ALEKSEJ NAVALJNI SLETEO U BERLIN! Stanje mu je stabilno, nije u životnoj opasnosti!

OGLASILI SE LEKARI O NAVALJNOM: Pao mu je šećer, ima metabolički poremećaj! Na garderobi pronađeni tragovi supstance...

On je poslat iz Sibira za Nemačku u subotu, nakon što su lekari utvrdili da se nalazi u stanju dovoljno stabilnom za putovanje.

Foto: Reuters

Najavljni se trenutno nalazi u indukovanoj komi, a u bolnici u Berlinu smešten je na odeljenje intenzivne nege.

Navaljni, dugogodišnji protivnik predsednika Vladimira Putina i njegovih saradnika i borac protiv korupcije, onesvestio se u avionu za Moskvu u četvrtak, nakon što je popio čaj za koji njegovi saradnici veruju da je bio otrovan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pitanjce

pre 3 godine

Kakav je to "otrov" koji ne ubija već samo eliminiše iz politike????

Perica

pre 3 godine

Ma ne pišite više o trovanju, nije ga ni bilo, a to što neće da se bavi politikom to je jedno veliko plus jer on nije političar već hoštapler

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija