• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Klix.ba

01.09.2020

09:24

UMALO TRAGEDIJA! Devojčica se uplela u rep, zmaj je odvukao u vazduh! (VIDEO)

Vesti

UMALO TRAGEDIJA! Devojčica se uplela u rep, zmaj je odvukao u vazduh! (VIDEO)

Podeli vest

Na festivalu zmajeva Sinču na Tajvanu u nedelju se dogodio incident kada je trogodišnju devojčicu oduvao malo jači vetar nakon što se zaglavila u repu zmaja koga je puštala

BBC piše da su lokalni mediji izvestili da je devojčica završila sa manjim ogrebotinama na licu i vratu, a na video snimku se vidi 13 kilograma teški učesnik međunarodnog festivala zapetljan u dugačku traku narandžastog zmaja koji se nekoliko sekundi dizao u vazduh na 30 sekundi.

AMERIKA MENJA TAKTIKU! Odriče se uloge svetskog policajca i postaje globalni "piroman", a sve zbog jedne stvari!

(VIDEO) ĐUKANOVIĆEVI PLAĆENICI NAPRAVILI HAOS U PODGORICI! Iz kafića Milovog specijalca napali građane koji su mirno slavili ISTORIJSKU POBEDU OPOZICIJE!

Prisutni su bili šokirani onim što se dogodilo, a nakon što se vetar smirio i zmaj je počeo da se polako spušta, ljudi su potrčali prema devojčici u pomoć i uspešno je vratili na zemlju.

Gradonačelnica Lin Či-čjen izvinila se na Fejsbuku zbog incidenta i dodala da će gradska uprava istražiti slučaj kako se više ne bi dogodilo ništa slično.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija