• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2020

15:22

JOŠ UVEK JE U KOMI! Rusija zahteva od Nemačke detaljne podatke o lečenju Navaljnog!

Vesti

JOŠ UVEK JE U KOMI! Rusija zahteva od Nemačke detaljne podatke o lečenju Navaljnog!

Podeli vest

Rusija je zatražila od Nemačke da joj pruži iscrpne detalje o medicinskim testovima obavljenim na Alekseju Navaljnom, ruskom opozicionom političaru koji je u Berlinu na lečenju, a nalazi se u komi, izvestio je danas ruski dnevnik RBC

List navodi da je kancelarija Tužilaštva zatražila informacije od nemačkog Ministarstva pravde o lečenju Navaljnog, uključujući rezultate testova na lekove, otrove, teške metale i inhibitore holinesteraze, koji utiču na nervni sistem, preneo je Rojters.

NE BRUKAJTE VIŠE SEBE I VAŠE PORODICE, NO PRIZNAJTE PORAZ KAO LJUDI! Mandić poručio milovcima: UHVAĆENI STE NA DELU, DOSTA JE VAŠIH PREVARA!

MILO KAO RANJENA ZVER, SPREMAN NA SVE! Međunarodnoj zajednici poručio DA SE NE MEŠA I DA ĆUTI!

Za sada nema odgovora iz Tužilaštva niti iz nemačkog Ministarstva pravde o tome kako će reagovati na zahtev.

Ruski tužioci su prošlog meseca saopštili da ne vide potrebu za pokretanjem krivične istrage o tom slučaju, jer nisu pronašli nikakav znak da je počinjeno bilo kakvo krivično delo.

Navaljni se razboleo posle leta iz Sibira za Moskvu 20. avgusta nakon što je popio čaj na aerodromu.

Njegovi savetnici veruju da je on namerno otrovan, ali ruske vlasti navode da za to nema dokaza.

Navaljni je potom prebačen u bolnicu u Berlinu, a doktori navode da je možda otrovan inhibitorima holinesteraze, supstancom koja je korišćena u pokušaju trovanja ruskog dvostrukog agenta u Engleskoj 2018. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija