• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

05.09.2020

19:57

HAJDE DA SE SMIRENO OKUPIMO! Ruski lekari predložili nemačkim kolegama: DA FORMIRAMO ZAJEDNIČKU GRUPU KOJA ĆE SE BAVITI SITUACIJOM OKO NAVALJNOG!

Vesti

HAJDE DA SE SMIRENO OKUPIMO! Ruski lekari predložili nemačkim kolegama: DA FORMIRAMO ZAJEDNIČKU GRUPU KOJA ĆE SE BAVITI SITUACIJOM OKO NAVALJNOG!

Podeli vest

Ruski lekari predložili su nemačkim kolegama da se formira zajednička grupa koja će se baviti situacijom oko ruskog blogera i opozicionara Alekseja Navaljnog

To je izjavio predsednik Nacionalne lekarske komore Leonid Rošalj.

Kako je objasnio, „sudbina Navaljnog uznemirava mnoge“ i zbog toga stručnjaci dve zemlje moraju da utvrde osnovni uzrok njegovog stanja.

- Hajde da se smireno svi okupimo, ruski stručnjaci, toksikolozi i nemački stručnjaci i da razmotrimo da li je u pitanju trovanje ili ne, jer ako se ispostavi da je Navaljni zaista bio otrovan smatramo da je neophodno da se u Rusiji pokrene krivični postupak - naveo je lekar.

(VIDEO) KAD SE VOZIŠ SA PUTINOM! Poznati voditelj imao neverovatnu čast, A EVO KAKO JE PREDSEDNIK RUSIJE REAGOVAO NA VICEVE O DONALDU TRAMPU!

Rošalj je istakao da uzroci svega onoga što se desilo Navaljnom za sada nisu jasni, da su ruski lekari dobro uradili svoj posao izvukavši pacijenta iz teškog stanja. Ali, ispitivanja sprovedena u Rusiji nisu pokazala da se radi o trovanju a nemačke kolege su nešto otkrile, rekao je on.

Podsetimo, nemačka vlada je, pozivajući se na laboratoriju Bundesvera, saopštila da je ruski opozicionar Aleksej Navaljni „otrovan“ supstancom iz grupe hemijskih bojnih otrova „novičok“. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija