• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2020

10:34

ZAHAROVA OSULA PALJBU PO NEMAČKOM ŠEFU DIPLOMATIJE! Šest pitanja o Navaljnom se Berlinu neće svideti!

Vesti

ZAHAROVA OSULA PALJBU PO NEMAČKOM ŠEFU DIPLOMATIJE! Šest pitanja o Navaljnom se Berlinu neće svideti!

Podeli vest

Rusko Tužilaštvo i policija počeli su svoje istrage već prvog dana hospitalizacije lidera ruske opozicvije Alekseja Navaljnog u Omsku 20. avgusta

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova postavila je nekoliko pitanja šefu nemačke diplomatije Hajku Masu povodom odugovlačenja da se informacije o stanju Alekseja Navaljnog predaju Moskvi.

HITAN SASTANAK NATO ZBOG NAVALJNOG! Nemačka i dalje tvrdi da je ruski opozicionar otrovan "Novičokom"!

TVRDNJA ANGELE MERKEL DA JE NAVALJNI OTROVAN JE - LAŽ?! Lukašenko presreo razgovor Berlina i Varšave!

Ona je na svom Fejsbuku pozvala na izjavu nemačkog ministra da je Berlin odavno dao odobrenje da se Moskvi predaju informacije o Navaljnom, ali da su u toku i dalje pregledi pacijenta na klinici.

Komentarišući izjavu šefa nemačke diplomatije, Zaharova je ukazala da ima nekoliko pitanja za MIP Nemačke.

Foto: AP/Photo

Aleksej Navaljni

Kako se navodi, ona je Masa upitala zašto se izlazi u javnost sa političkim izjavama ako su pregledi u toku, zašto su o istrazi i dijagnozama govorili političari, a ne predstavnici policije i lekari u Nemačkoj i zašto nije počela razmena informacija i praktični rad stručnjaka koji su kompetentni za to pitanje.

Zaharova je pitala nemačkog šefa diplomatije i kakve faktografske podatke je nemačka strana predstavila partnerima iz NATO-a i EU, kada će ruska ambasada u Berlinu moći da dobije zvanične odgovore na zatražene informacije kako bi ih predala Moskvi i zašto Nemačka ne otkriva podatke, na koje se poziva.

Rusko Tužilaštvo i policija počeli su svoje istrage već prvog dana hospitalizacije lidera ruske opozicvije Alekseja Navaljnog u Omsku 20. avgusta, a rusko tužilaštvo je zatražilo od Nemačke da objavi informacije o ispitivanjima i preliminarnim dijagnozama ruskog blogera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Pa kako da objave dokaze koji NE POSTOJE? Koje dokaze su objavili vezano za navodno trovanje Skripalja u Engleskoj? Sve su to NATO, CIA i MI6 nameštaljke i nikad ni jedan dokaz ne ugleda svetlost dana, baš kao što su uništili Irak zbog proizvodnje hemijskog oružja koje nikad nije nađeno pa su tek posle 10 godina priznali da ga nikad nije ni bilo.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17