• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.09.2020

12:17

(FOTO) PRVA SLIKA NAVALJNOG IZ BOLNICE! Evo ko je uz njega i šta je ruski opozicionar objavio na Tviteru!

Vesti

(FOTO) PRVA SLIKA NAVALJNOG IZ BOLNICE! Evo ko je uz njega i šta je ruski opozicionar objavio na Tviteru!

Podeli vest

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni objavio je na svom Instagram profilu fotografiju iz bolnice, prvi put od kada se navodno otrovao prošlog meseca


Na fotografiji se vidi Navaljni kako sedi u bolničkom krevetu, okružen suprugom i decom i uz poruku da je sada u stanju da diše samostalno.

Foto: Printskrin



"Zdravo, ovde Navaljni. Nedostajete mi svi. Još uvek teško mogu da uradim bilo šta, ali juče sam mogao da dišem sam ceo dan - generalno sam. Nisam koristio nikakvu spoljnu pomoć, čak ni najjednostavniji ventil u grlu. Dopalo mi se, neverovatan i podcenjen proces", napisao je Navaljni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milojko

pre 3 godine

Američki- Nemački špijun , koji ima zadatak rušenja sistema u rusiji. Tako je slično u belorusiji . U Srbiji isto je opozicija u službi amerikanaca i nemaca . Uglavno rušenja svih pravoslavnih država, i rušenje vojnih i privrednih konkurenata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija