• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

05.10.2020

19:19

KURC HITNO TESTIRAN NA KORONU! Austrijski kancelar otkazao sve obaveze, ČEKA SE REZULTAT!

Vesti

KURC HITNO TESTIRAN NA KORONU! Austrijski kancelar otkazao sve obaveze, ČEKA SE REZULTAT!

Podeli vest

Nakon što je jedan savetnik austrijske vlade pozitivno testiran na korona virus, članovi austrijske vlade, na čelu sa kancelarom Sebastijanom Kurcom, otkazali su sve obavaze i testirali se

Kurc je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, već testiran i rezultat se očekuje oko ponoći.

- Trenutno sam bez simptoma i čekam na rezultat testiranja - poručio je Kurc u izjavi austrijskim medijima.

Oboleli je bliski saradnik kancelara, a Kurc i vicekancelar Verner Kogler poslednji put sa zaraženim su imali kontakt u sredu.

TRAMP NE ŽELI DA GA LJUDI POSMATRAJU KAO SLABIĆA! Ovo je predsednik Amerike tražio u nedelju!


Svi ministri u vladi i njihovi bliski saradnici biće testirani, a ponuđeno je i novinarima, koji su prisustvovali konferenciji za štampu u sredu besplatno testiranje, za šta je uspostavljena zasebna mobilna stanica za testiranje u Ministarstvu obrazovanja.

Ministar finansija Gernot Blimel već je dobio rezultat testiranja, koji je negativan, ali je iz predostrožnosti otkazao sve predizborne termine, a tako i večerašnju televizijsku debatu, pošto je on nosilac liste Narodne partije Austrije (OVP) na izborima u Beču zakazanim za nedelju.

Prema pisanju dnevnika "Esterajh", ukoliko bi test na korona virus kancelara bio pozitivan, on bi se uputio u karantin u sedište vlade, i odatle i dalje, sa najužim krugom saradnika, nastavio da radi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija