• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.10.2020

15:28

PRIMIRJE TRAJE DOK SE NE RAZMENE MRTVI! Azerbejdžan otkrio karte - NE PRISTAJE NA PREKID VATRE!

Vesti

PRIMIRJE TRAJE DOK SE NE RAZMENE MRTVI! Azerbejdžan otkrio karte - NE PRISTAJE NA PREKID VATRE!

Podeli vest

Azerbejdžanski ministar spoljnih poslova Džejhum Bajramov je rekao da će humanitarni prekid vatre u Nagorno-Karabahu trajati samo onoliko koliko Crvenom krstu bude potrebno da dogovori razmenu posmrtnih ostataka žrtava


Govoreći na konferenciji za novinare u Bakuu, Bajramov se požalio da nepromenjeni status na terenu u Nagorno-Karabahu nije išao u prilog njegovoj zemlji i da se Azerbejdžan nadao i očekivao da će ostvariti kontrolu nad više delova teritorije tokom vremena.


Azerbejdžanski ministar spoljnih poslova je takođe optužio Francusku da nije bila neutralna kada je reč o posredovanju u pregovorima oko Nagorno-Karabaha.

Francuska je prekršila princip neutralnosti, dok azerbejdžanska strana nije primetila takva kršenja od strane Rusije, rekao je Bajramov.

Azerbejdžan i Jermenija otpužile su jedna drugu za kršenje uslova prekida vatre ubrzo po njenom proglašenju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija