• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

10.10.2020

19:42

(VIDEO) NOVI BAJDENOV GAF! Skinuo masku da bi KAŠLJAO U RUKU!

Vesti

(VIDEO) NOVI BAJDENOV GAF! Skinuo masku da bi KAŠLJAO U RUKU!

Podeli vest

Gest kandidata za predsednika SAD Džozefa Bajdena postao je viralan pošto je na skupu u Nevadi sklonio zaštitnu masku sa lica i nakašljao se u ruku

Američki demokratski kandidat za predsednika na izborima koji se održavaju 3. novembra Džo Bajden, poznat je i po tome da uvek, otkako je počela pandemija virusa korona, gde god da krene nosi zaštitnu masku. Zbog toga mu se inače više puta podsmevao njegov protivkandidat, aktuelni predsednik Donald Tramp.

Snimak Bajdena kako kašlje u ruku, skinuvši pre toga masku, tokom govora u Nevadi proširio se društvenim mrežama poput virusa. On je masku vratio kada se iskašljao, što je mnoge na društvenim mrežama zaprepastilo i izazvalo brojne kritike.

Nastao je okršaj na Tviteru pošto se pojavila i grupa onih koji su ga branili, potkrepljujući odbranu navodima da je događaj bio na otvorenom i da su svi prisutni testirani na koronvirus


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zajko Kukurajko

pre 2 godine

svi senilni kašlju od muke - ne mogu da se sete šta su hteli da kažu - ali bilo je veoma važno!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija