• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daiyli mayl

27.10.2020

16:52

NOVA MISTERIJA U SEVERNOJ KOREJI! Opet kruže mračne teorije, SVE ZANIMA GDE JE NESTALA KIMOVA ŽENA?

Vesti

NOVA MISTERIJA U SEVERNOJ KOREJI! Opet kruže mračne teorije, SVE ZANIMA GDE JE NESTALA KIMOVA ŽENA?

Podeli vest

Od januara ove godine supruga severnokorejskog lidera Kim Džong-una, Ri Sol-ju, nije viđena u javnosti

To je dalo mnogo povoda glasinama, uključujući i spekulacije da ju je diktator tajno pogubio.

Mediji ne veruju da je istina toliko mračna i iznose tri najprihvatljivije teorije.

Prema jednom tumačenju, Ri Sol-ju ima zdravstvenih problema, ili neko iz njene porodice. Smatra se da je bolesna Kimova tetka (74), a da je prva dama neguje.

Foto: REUTERS/kcna

Ri je poslednji put viđena u javnosti 21. januara na gala koncertu u Pjongjangu povodom proslave Lunarne nove godine, a Kim Kjung-hi, koja se pre toga šest godina nigde nije pojavljivala, pridružila se nećaku i njegovoj supruzi. Godine 2013. objavljeno je da je njen suprug Džang Son-tek pogubljen po nalogu lidera zbog korupcije i izdaje.

Glasine kažu da je Kim Džong-un ubio teču protivavionskim oružjem. Nakon toga se ipak pobrinuo da najstarija osoba u porodici, ćerka osnivača Demokratske Narodne Republike Koreje Kim Il-sunga i sestra Kim Džong-ila, ima svu potrebnu negu. Zbog toga je odredio da o njemu brine supruga, smatrajući da bi to bio najbolji dokaz njegove naklonosti.

Foto: REUTERS/Handout

Prema drugoj teoriji, bivša pevačica Ri se posvetila obrazovanju ćerke, za koju se priča da se rodila 2013. Američki košarkaš Denis Rodman izjavio je da je držao dete u naručju i zvao ga po imenu Džu E. Teoretski, devojčica bi ove godine trebalo da pođe u školu, ali moguće je da se obrazuje kod kuće, a da joj majka pomaže i priprema je za ulogu ćerke vladara.

Na kraju, moguće je da ona ne želi da se pojavljuje zbog straha od korona virusa, čime bi mogla da ugrozi zdravlje dece, kojih, prema nepotvrđenim izveštajima, par ima troje, a najmlađe je rođeno 2017.

Foto: REUTERS/kcna

Treba napomenuti - pre otprilike godinu dana postojala je slična teorija o Ri nakon što četiri meseca nije viđena u javnosti, a tada su ljudi nagađali da se možda porodila.

Ranije ove godine su mediji naveliko izveštavali o misterioznom nestanku Kim Džon-una, a kolale su teorije da je bolestan, pa i da je umro, a da ga je zamenio njegov dvojnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija