• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

01.11.2020

18:53

VIŠE OD 10 MILIONA EVROPLJANA ZARAŽENO KORONAVIRUSOM OD POČETKA PANDEMIJE! Zabrinjavajuće brojke POTRESLE  STARI KONTINENT!

Vesti

VIŠE OD 10 MILIONA EVROPLJANA ZARAŽENO KORONAVIRUSOM OD POČETKA PANDEMIJE! Zabrinjavajuće brojke POTRESLE STARI KONTINENT!

Podeli vest

Broj zaraženih korona virusom u Evropi premašio je 10 miliona, pošto se broj novih slučajeva udvostručio se za pet nedelja

Prošlog meseca Latinska Amerika i Azija prijavile su više od po 10 miliona obolelih. Samo SAD imaju više od devet miliona slučajeva.

I dok je Evropi trebalo devet meseci da registruje prvih pet miliona slučajeva, sledećih pet prijavila je za nešto više od mesec dana, navodi se u analizi Rojtersa.

ZA DVA DANA PREMINULO SKORO 50 LJUDI! Korona KOSI u Sloveniji!

U poslednjih sedam dana u Evropi je registrovano više od 1,6 miliona novih slučajeva, skoro polovina od 3,3 miliona potvrđenih u celom svetu.

Evropa ima 10 odsto svetske populacije, a na starom kontinentu je 22 odsto svih 46,3 miliona zaraženih u svetu.

Od posledica kovid-19 u svetu je umrlo 1,2 miliona ljudi od čega u Evropi 269.000.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija