• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic žena/people

11.11.2020

15:19

OGLASILA SE TRAMPOVA BIVŠA ŽENA, upozorila je sve na jednu stvar! (FOTO)

Vesti

OGLASILA SE TRAMPOVA BIVŠA ŽENA, upozorila je sve na jednu stvar! (FOTO)

Podeli vest

Rezultate nedavno održanih predsedničkih izbora u Americi prokomentarisala je i Ivana Tramp, bivša supruga aktuelnog prvog čoveka SAD Donalda Trampa koji se ne miri sa porazom u izbornoj trci od demokratskog kandidata Džozefa Bajdena

Ivana Tramp rekla je da Donald Tramp teško podnosi da gubi. Veruje da će on nastaviti da se bori za vlast, ali se nada da će i odstupiti i prihvatiti porez. Napomenula je da ona želi da se sve što pre završi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt?

A post shared by ❤️Ivana Trump❤️ (@ivanatrumpfan) on Jan 5, 2019 at 7:58am PST

 

„Nije dobar gubitnik“, rekla je Ivana za magazin Pipl i ppojansila: "Ne voli da gubi, boriće se i boriće..."

Ivana se, ipak, nada da će Tramp na kraju prihvatiti realnost i povući se pred Bajdenom.

 

 

"Mislim da će otići u Palm Bič, da igra golf i živi normalan život. To je najbolje što može da uradi. On mrzi da gubi, sigurna sam u to. Ali, ako je izgubio – izgubio je. Ima dovoljno novca, dovoljno mesta na koje može da ode i uživa u životu", istakla je.

Poručila je da njihova deca Ivanka, Erik i Donald junior Tramp jedva čekaju da odu iz Bele kuće. Napomene radi, pojedini tvrde da će se sin koji nosi očevo ime kandidovati na narednim predsedničkim izborima.

 

 

"Mislim da su uživali da budu uz Donalda i učestvuju u izborima, ali sada je gotovo. Nisam sigurna kakvi su im planovi, ali ja samo želim da nastave sa normalnim životom. Ne životom u Vašingtonu, nego u Njujorku ili gde god žele, ali da žive normalne živote", poručila je Ivana Tramp.

Ivana koja smatra da je ovo kraj političke karijere njenog bivšeg supruga, oglašava se povremeno tokom predsedničkog mandata Donalda Trampa. Poručivala je da je ona prava prva dama, da bi bivši suprug trebalo da joj da ambasadorsku poziciju, da je Melanija Tramp veoma tiha, a Ivanka Tramp prepametna.

Donald Tramp je sa Ivanom Tramp bio u braku od 1977. do 1992. godine. Marlom Mejpls oženio se 1993. godine pa dobio sa njom ćerku Tifani. Drugi brak okončao je 1999. a 2015. venčao se sa Melanijom sa kojom ima sina Barona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POSTIZBORNA DRAMA U AMERICI! Džordžija ide na ponovno brojanje glasova, porasla Bajdenova prednost u Nevadi
Planeta

POSTIZBORNA DRAMA U AMERICI! Džordžija ide na ponovno brojanje glasova, porasla Bajdenova prednost u Nevadi

Američki izbori su sve bliže raspletu, u napetoj i tesnoj trci demokratski kandidat Džo Bajden je sve bliže pobedi nad aktuelnim predsednikom, republikancem Donaldom Trampom. U ključnim državama se i dalje broje glasovi, Bajden je bliži trijumfu, a da bi pobedio treba da osvoji Pensilvaniju ili dve od sledećih država - Arizona, Džordžija, Nevada, Severna Karolina

06.11.2020

08:14 >> 19:04

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija