• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

11.11.2020

16:38

MELANIJA ODUGOVLAČI! Pre četiri godine u ovo vreme je BILA NA ČAJANCI SA MIŠEL, A DŽIL BAJDEN JOŠ NIJE DOBILA POZIV!

Vesti

MELANIJA ODUGOVLAČI! Pre četiri godine u ovo vreme je BILA NA ČAJANCI SA MIŠEL, A DŽIL BAJDEN JOŠ NIJE DOBILA POZIV!

Podeli vest

Donald Tramp odbija da prizna rezultate izbora i pobedu Džoa Bajdena, a njegova supruga Melanija mora da ide u korak sa svojim dragim

Iako je pre četiri godine Melanija u ovo vreme već uveliko pila čaj sa tada odlazećom prvom damom Mišel Obamom, buduća Prva dama Džil Bajden od Melanije još nije dobila ni poziv da se sretnu.

Foto: AP Photo/Matt Rourke

Kako navode izvori bliski Melaniji Tramp, male su šanse da će se po ovom pitanju išta promeniti uskoro.

- Sve se u Istočnom krilu odvija kao i obično. Mislim da i nije fer da neko od Trampovih očekuje da uđu u period tranzicije kada predsednik još nije ni priznao poraz - rekao je izvor blizak Beloj kući za medije.

BAJDENA VEĆ OPTUŽUJU DA LAŽE! Svi gledaju šta je izjavio u prvoj debati sa Trampom i NE VERUJU! (VIDEO)

Šefica kabineta nekadašnje prve dame Laure Buš isto smatra da bi bilo suludo očekivati da Melanija povuče takav potez.

- Sve što bi uradila protiv volje supruga, koji odbija da prizna poraz, bilo bi kontraproduktivno - smatra Anita Mekbrajd.

Ona je uverena da će period "primopredaje" proći mirno i u skladu sa pravilima onog trenutka kada Tramp prihvati rezultate izbora, prenosi Telegraf.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija