• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

13.11.2020

17:57

OPŠTA PANIKA U BELOJ KUĆI!  Šta se dešava sa TRAMPOVIM ČUVARIMA?

Vesti

OPŠTA PANIKA U BELOJ KUĆI! Šta se dešava sa TRAMPOVIM ČUVARIMA?

Podeli vest

Više od 130 pripadnika Tajne službe koji obezbeđuju predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Trampa, Belu kuću i porodicu prvog čoveka Amerike, morali su da se izoluju jer su neki od njih ili zaraženi korona virusom ili su bili u kontaktu sa inficiranom osobom

Kako javljaju "Washington post", koronavirus je stavio van stroja oko 10 odsto jezgra službe koja se bavi ovim zadacima, a ovaj američki list tvrdi da je porast zaraženih nastupio zbog brojnih mitinga koje je Tramp održao pre izbora.

Prema pisanju tih novina, on je održao čak 14 skupova u samo poslednjih tri dana kampanje pred predsedničke izbore koji su održani 3. novembra, prenosi "Daily Mail".

"Washington post" piše da su na tim mitinzima agentima stajali između predsednika i njegovih simpatizera, a prema navodima tog lista, mnogi od prisutnih nisu nosili maske i pridržavali se pravila socijalnog distanciranja.

VELIKI POVRATAK HILARI, PONOVO ĆE SE PITATI ZA KOSOVO?! Bajden za Klintonovu spremio posebnu funkciju!

Ovaj medij takođe navodi da, dok je aktuelni predsednik stajao na bini iznad ostalih okupljenih i udaljen od mase, neki od agenata bili su ispred bine ili među prisutnima.

Amerika poslednjih dana beleži drastičan rast obolelih od koronavirusa širom zemlja, a prema nekim informacijama, dnevno se zarazi više od 100.000 osoba.

Ova zemlja je i dalje najteže pogođena u svetu što se tiče ove infekcije, sa skoro 10,9 miliona inficiranih, a od početka pandemije do sada preminulo 248.000 ljudi od posledica bolesti COVID-19, prenosi Telegraf.rs.

Podsetimo, da je početkom oktobra otkriveno da su se koronavirusom zarazili predsednik Tramp, kao i njegova supruga i prva dama Amerike, Melanija Tramp.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija