• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2020

13:59

ŠOK U ZOOLOŠKOM VRTU! Četiri lava pozitivna na koronu!

Vesti

ŠOK U ZOOLOŠKOM VRTU! Četiri lava pozitivna na koronu!

Podeli vest

Četiri lava u zoološkom vrtu u Barseloni pozitivni su na kovid-19, saopštile su danas veterinarske vlasti.

Tri ženke po imenu Zala, Nima i Run Run i mužjak Kiumbe testirani su nakon što su čuvari primetili da pokazuju blage simptome korona virusa, javlja Rojters.

Dvoje zaposlenih u zoološkom vrtu bilo je, takođe, pozitivno na test na korona virus, nakon što je izbijanje zaraze u vrtu prvi put otkriveno prošlog meseca.

Vlasti istražuju kako su se lavovi zarazili.

Veterinarska služba Barselone kontaktirala je kolege u zoološkom vrtu Bronks u Njujorku, gde su četiri tigra i tri lava takođe bili pozitivni na korona virus u aprilu.

To je jedini drugi zoološki vrt u kome su tigrovi i lavovi oboleli od korona virusa, ali su se svi oporavili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija