• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.12.2020

21:55

SUTRA VAŽNA ODLUKA IZ HRVATSKE! Verovatno se produžavaju stroge mere za ulazak u zemlju!

Vesti

SUTRA VAŽNA ODLUKA IZ HRVATSKE! Verovatno se produžavaju stroge mere za ulazak u zemlju!

Podeli vest

Stroge mere za ulaz u Hrvatsku biće verovatno produžene i posle 15. decembra, javlja večeras portal Index.

Odluka o eventualnom produženju mera biće doneta sutra, a kako saznaje portal, mere će sigurno biti produžene, ali još nije sigurno da li će se produžiti na 15 dana ili odmah na mesec dana, do sredine januara.

Kako podsećaju, odlukom Štaba civilne zaštite od 1. decembra u Hrvatsku državljani EU mogu ući samo s negativnim PCR testom ne starijim od 48 sati ili ići u samoizolaciju do pristizanja negativnog testa, uz nekoliko izuzetaka koji se odnose na tranzit, prekogranicne radnike, diplomate, zdravstvene radnike...

Foto: Tanjug/AP

Obveza PCR testa ili samoizolacije se odnosi i na sve hrvatske državljane koji su za praznike planirali da dođu u Hrvatsku, ali i za sve Hrvate koji se vraćaju iz gotovo svih zemalja sveta pa će bilo kakva putovanja za božićne, a možda i novogodišnje praznike biti teško izvodljiva, navodi portal.

Podsećaju da je državljanima trećih zemalja dopušten samo tranzit kroz Hrvatsku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija