• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.12.2020

20:38

KARTEL LIKVIDRAO BIVŠEG GUVERNERA! Upucan s leđa u kupatilu restorana!

Vesti

KARTEL LIKVIDRAO BIVŠEG GUVERNERA! Upucan s leđa u kupatilu restorana!

Podeli vest

Bivši guverner meksičke države Halisko, koji je ubijen u petak ujutro, likvidiran je u kupatilu restorana na plaži risorta Puerto Valjarte

Zvaničnici su rekli da je Artistotela Sandovala upucao s leđa neidentifikovani napadač, dok je njegovo obezbeđenje bilo napolju.

Pucnjava je nastavljena i dok su bodigardovi pokušavali da prebace Sandovala u bolnicu, preneo je AP.



Sandoval je bio guverner od 2013. do 2018. godine, ali je bio u senci Halisko kartela, koji je postao jedan od najmoćnijih u državi, sejući smrt i osvetu, dodaje AP.

Danas se ovaj kartel takmiči za prevlast sa Sinaloa kartelom, čiji je šef bio ozloglašeni El Čapo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija