• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

10.01.2021

15:04

PANIKA U VATIKANU! Da li je papa zaražen, njegov lični doktor preminuo od kovida

Vesti

PANIKA U VATIKANU! Da li je papa zaražen, njegov lični doktor preminuo od kovida

Podeli vest

Doktor pape Franje, Fabricio Sokorzi, preminuo je u subotu od komplikacija izazvanih korona virusom, preneo je AP pisanje vatikanskog lista L''Oservatore Romano

Sokorzi je bio papin lični doktor od 2015. godine, a imao je 78 godina, naveo je CNN.

Sokorzi je hospitalizovan u Rimu 26. decembra na onkologiji, preneo je list Avenir, koji prati dešavanja u Vatikanu.

Ne zna se kada je Sokorzi poslednji put bio u bliskom kontaktu sa papom.

U intervjuu za italijanski Kanal 5, papa je rekao da će vakcinacija u Vatikanu početi sledeće nedelje i da će on primiti vakcinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija