• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/atvbl/srpska info

23.01.2021

11:52

POLICIJA JE OKO 23.15 UPALA U STRIPTIZ BAR I ZATEKLA HAOS! 11 osoba iza rešetaka, devojke iz Srbije priznale prostituciju, Slovenci pozitivni na kokain!

Vesti

POLICIJA JE OKO 23.15 UPALA U STRIPTIZ BAR I ZATEKLA HAOS! 11 osoba iza rešetaka, devojke iz Srbije priznale prostituciju, Slovenci pozitivni na kokain!

Podeli vest

U policijskoj akciji "Dolar" banjalučka policija uhapsila je 11 lica zbog organizovanja prostitucije i posedovanja droge, a od šest devojaka koje su uhapšene dve su priznale da su za novac pružale seksualne usluge, otkriva Srpskainfo

ATV nezvanično saznaje da je racija izvršena oko 23.15 u hotelu "Ćetojević", u striptiz klubu "Karibik dens", a koji se nalazi u pomenutom hotelu, a u vlasništvu je Lari Ž., iz Prnjavor, koji je priveden.

Klub je radio van dozvoljenog radnog vremena do 22 časa i unutra je zatečeno 20 gostiju i svi su legitimisani.

– U lokalu je zatečeno šest devojaka koje su radile kao plesačice. Dve devojke su iz Banjaluke i četiri iz Srbije koje su ovde takođe radile, a koje nisu prijavile boravak – pojasnio je izvor Srpskainfo. Prema njegovim rečima ukupno je uhapšeno 11 osoba.

Lišeni su slobode i A.M. i N.Š. iz Banjaluke, M.V., A.S., Z.D. i N.К. iz Republike Srbije zbog sumnje da su za novac pružali seksualne usluge u ugostiteljskom objektu. Кod navedenih lica pronađena je i oduzeta određena količina novca.
 
"Slobode su lišena i četiri državljana Republike Slovenije i to B.Ć. kod kojeg je pronađena određena količina bele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, M.S., A.D. i M.F. za koje je izvršenim testiranjem utvrđeno da su pozitivni na prisustvo opojne droge kokain", navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

ATV nezvanično saznaje da je slobode lišeno ukupno 11 lica: Lari Ž. (Prnjavor), Adna M. (Banjaluka), Nina Š. (Banjaluka), Marta V. (Srbija), Ana S. (Srbija), Zvezdana D. (Srbija), Nina K. (Srbija), Bernard Ć. (državljanin Slovenije, kod njega je pronađena opojne droga kokain), Alen D. (državljanin Slovenije), Mirhad F. (državljanin Slovenije i BiH) Miroslav S. (državljanin Slovenije).

ATV nezvanično saznaje da je tokom akcije kod devojaka pronađeno i oduzeto više novca u gotovini, a one su priznale da su ga zaradile prostitucijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija