• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

05.02.2021

11:33

BAJDEN KRENUO ĐONOM NA PUTINA! Ove reči Rusija mu neće zaboraviti... KREMLJ SE ODMAH OGLASIO!

Vesti

BAJDEN KRENUO ĐONOM NA PUTINA! Ove reči Rusija mu neće zaboraviti... KREMLJ SE ODMAH OGLASIO!

Podeli vest

Američki predsednik Džozef Bajden rekao je u Stejt departmentu da je poručio predsedniku Vladimiru Putinu da SAD više neće prelaziti preko agresivnih postupaka Rusije

Bajden je u svom prvom velikom govoru o budućim koracima spoljne politike rekao da je u prošlonedeljnom telefonskom razgovoru Putinu „jasno stavio do znanja, na način koji je različit od njegovog prethodnika, da su prošli dani kada su SAD okretale glavu pred ruskim akcijama, kao što su ometanje izbora, sajber napadi, trovanja ruskih građana...", prenosi Rojters.

Bajden je u razgovoru s Putinom izrazio i zbrinutost zbog situacije u Ukrajini i navodne pomoći Rusije talibanskim pobunjenicima koji su napadali američke trupe.

 Kremlj je danas Bajdenove komentare ocenio kao „agresivnu, nekonstruktivnu“ retoriku i saopštio da neće tolerisati nikakve ultimatume od strane SAD, prenosi Rojters.


"Na našu žalost, ovo je veoma agresivna, nekonstruktivna retorika“, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je takođe rekao da se Kremlj, međutim, nada da bi između dve zemlje i dalje mogao da bude uspostavljen koristan dijalog kada se njihovi interesi poklope.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RUS 1978

pre 3 godine

Uf nerece ja bajdenu da mu je Pistolj PRAZAN I ZARDJAO I DA SE NE KU"CI DA DRZI SLOVO NOVOM SERIFU :BAJDENE pazi na srcku sve sto stitis JE RUSKO I U TAJ ZABRAN NEJDI PROPASCES U ZIVO BLATO A KRST CE TI USADITI ZMAJ !

Amater

pre 3 godine

VASI DEMOKRATSKI PRINCIPI PO NEISTOMISLJENIKE U VASOJ ZEMLJI JE METAK...

ringispil

pre 3 godine

He he, matori jarac i ne zna da mu je Puitin vec nabavio kartonske cipele.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija