• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune/Mediji

10.02.2021

21:44

IH, BRE HRVATI, PA TO SE MOŽE DESITI SAMO VAMA! U PULI POTONUO TEK IZGRAĐENI BROD! Što ne pitate, pokazaće vam Srbija kako se to radi!

Vesti

IH, BRE HRVATI, PA TO SE MOŽE DESITI SAMO VAMA! U PULI POTONUO TEK IZGRAĐENI BROD! Što ne pitate, pokazaće vam Srbija kako se to radi!

Podeli vest

U pulskoj luci potonuo je tek izgrađeni brod koji je pao sa travel-lifta zbog pucanja sajle. Brod je pao u trenutku kada je trebalo da bude sporučen vlasniku

Reč je o brodu koji je Tehnomont gradio za vlasnika iz Irske.

Pozivajući se na nezvanične informacije pulski Glas Istre je objavio da je brod pao zbog pucanja jedne sajle tokom dizanja.

Brod još nije izvučen s obzirom na to da u blizini nema ispravne dizalice.

PANIKA U PRIŠTINI! PRIJATELJI SRBIJE PREUZIMAJU KOMANDU NA KOSMETU! Orbanovi vojnici brinuće o bezbednosti Srba!

- Dogodilo se što se dogodilo. Srećom, niko nije nastradao. Brod je bio položen na Avangardovom navozu, dakle odgovornost je njihova. No svi smo jednako žalosni zbog nemilog događaja - rekla je juče direktorka Tehnomonta Gordana Deranja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hrvacka MANjINA

pre 3 godine

Hrvati su nadobudan ali ne i bas sposoban narod.

maks

pre 3 godine

A šta bi vi, htjeli bi u Pulu opanci ??? Da "gradite "brodove ??? Nemože....držite se vi traktora. Nije more za vas....

trolci

pre 3 godine

Zašto bi mi u Pulu KONJUŠAR ,da kvarimo dobre komšijske odnose sa Italijanima.....msm bezvezeeee

surovi

pre 3 godine

Dok su brodogradilište "držali" Srbi sve je išlo kako treba, čak i više od toga !!! Sad .... vidite i sami da ste izdali vašeg Josipa Broza, dao vam toliko more a vi jadnici niste u stanju da napravite brodić da njime plovite !!! Ma dobro .... biće sve ok kad ga preuzmu Italijani i Srbi !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija