• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

20.03.2021

16:45

ZA NEVERICU, DA LI PREDSEDNIK SAD IMA PARANORMALNE MOĆI?! Snimak na kom Bajden rukom, POPUT DUHA, PROLAZI KROZ MIKROFONE, a nedostaje mu i DEO GLAVE ŠOKIRAO CEO SVET!

Vesti

ZA NEVERICU, DA LI PREDSEDNIK SAD IMA PARANORMALNE MOĆI?! Snimak na kom Bajden rukom, POPUT DUHA, PROLAZI KROZ MIKROFONE, a nedostaje mu i DEO GLAVE ŠOKIRAO CEO SVET!

Podeli vest

Bivši američki predsednik Donald Tramp tvrdio je da je njegov rival Džo Bajden pobedio na prošlogodišnjim izborima glasovima odavno umrlih građana, a sada je zahvaljujući lošom montažom šef Bele kuće demonstrirao "natprirodne moći". Internetom kruži video snimak na kom Bajden rukom, poput duha, prolazi kroz mikrofone dok daje izjavu novinarima

Na snimku se vidi kako aktuelni predsednik SAD misteriozno prolazi rukama kroz četiri novinarska mikrofona, dok novinarima govori da neće otići na meksičku granicu kako bi bio svedok migrantske krize koju je izazvala njegova politika.

Konzervativni ekspert Nikolas Fuentes istakao je da je očigledno reč o snimku dorađenom u montaži na kom je dodato još mikrofona kako bi izgledalo da je prisutno više novinara.

Nakon izjave, Bajden kreće prema predsedničkom helikopteru, a zatim se vraća na desno i otkriva samo dva, očigledno različita mikrofona tamo gde je upravo stajao. Porparolka Bele kuće Džen Psaki vidi se u pozadini.

 

 

Loše montirani snimak nije promakao mnogim korisnicima društvenih mreža.

Bajden skoro dva meseca nije održao konferenciju za štampu, a pojedini kritičari smatraju da se njegovi "rukovodioci" plaše da će ponovo napraviti neki gaf, poput onih koji su obeležili njegovu predsedničku kampanju.

 

 

Mnogi korisnici Tvitera bili su zapanjeni Bajdenovim "paranormalnim sposobnostima".

Jedna Bajdenova pristalica pokušala je da objasni očigledno montiran snimak veličinom mikrofona i optičkom varkom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija