• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputniknews

01.04.2021

07:10

STRAVIČNO SVEDOČENJE EPSTAJNOVE ŽRTVE: Silovao me je pred sinom, a onda me odveo do bazena sa aligatorima i izgovorio jezivu pretnju!

Vesti

STRAVIČNO SVEDOČENJE EPSTAJNOVE ŽRTVE: Silovao me je pred sinom, a onda me odveo do bazena sa aligatorima i izgovorio jezivu pretnju!

Podeli vest

Prema sudskim dokumentima, žena, agent za prodaju nekretnina, upoznala je osramoćenog finansijera početkom 2007. godine, na roštilju koji je spremao njen poslodavac. Milijarder je tražio od nje da mu nađe imanje i rekao joj da želi da radi za njega

Džefri Epstajn je više puta silovao jednu od svojih navodnih žrtava pred njenim sinom, objavio je Majami Herald pozivajući se na sudske dokumente do kojih je došao. Prema njihovom pisanju, incident se dogodio nakon što se žena, koja je u trenutku incidenta imala 26 godina, složila da poseti Epstajna u njegovoj vili.

Navodno ju je Epstajn namamio pod izgovorom da mu je potrebno šišanje. Žena, koja je takođe bila obučeni frizer, složila se i došla u Epstajnovu kuću na Palm Biču, piše Majami Herald.

Prema sudskim dokumentima, milijarder se pojavio nag pred njom nakon čega je silovao mladu ženu uz pomoć njegove bivše devojke Gislejn Maksvel. Nakon silovanja, svojoj žrtvi je dao 200 dolara. Ali tu se njene patnje nisu završile, prenose mediji.

Foto: AP Foto

Džefri Epstajn

Milijarder i njegova partnerka su navodno počeli da joj prete. Par je navodnoj žrtvi rekao da su pozvali policiju koja bi mogla da je uhapsi zbog prostitucije, oduzme joj sina i deportuje iz Sjedinjenih Država, otkrivaju sudski dokumenti. Par se takođe navodno zakleo da će je njome nahraniti aligatore ako se usudi da progovori o seksualnom napadu.

- Epstajn je zatim odveo žrtvu kod bazena sa aligatorima i izričito joj rekao da će, kao što se to prema rečima para dogodilo u prošlosti drugim ženama, ona ​​završiti ubazenu i biti hrana krokodilima ukoliko ikada otkrije šta joj je Epstajn učinio - navodi se u tužbi koju je objavio Majami Herald.

Žena je kasnije odvedena u hotel na Floridi, gde ju je, prema sudskim dokumentima, Epstajn više puta silovao u prisustvu njenog sina. Tvrdi da su je tokom nekoliko meseci milijarder i njegova bivša devojka pretili, te da su joj rekli da imaju uticaj na FBI i američke agencije za imigraciju.

Foto: AP/Photo

Gislejn Maksvel

Odnosi sa Epstajnovim prijateljima i tajna zaključane kutije

Milijarder je manipulisao žrtvom obećavajući da će njenom mužu naći posao u FBI-ju, navodi se u sudskim dokumentima. Zauzvrat, Epstajn ju je zamolio da "ugosti" njegove prijatelje, starije muškarce. Žrtva tvrdi da je bila podvrgnuta vaginalnoj operaciji kako bi izgledala kao nevina, na zahtev "klijenta visokog profila".

2008. godine, kada je Epstajn bio pod istragom američkih vlasti, milijarder je tražio od žene da zadrži zaključanu kutiju, kao i brojne telefone i elektronske uređaje koje Epstajn navodno nije želeo da istražitelji pronađu. Navodno joj je naložio da nikada ne otvara kutiju i pretio joj ubistvom ako to ikada učini. Njegova devojka  Maksvel je preuzela sve stvari mesec dana kasnije.

Prvi krivični slučaj protiv Epstajna završio se tako što je on sklopio sporazum o priznanju krivice, što je pomoglo da se izbegne ozbiljna kazna. Tada se izjasnio krivim po dve optužbe za krivično delo, uključujući traženje maloletnice za prostituciju. Odležao je više od godinu dana u zatvoru. Tokom kazne smeo je da napusti ćeliju do 12 sati dnevno, šest dana u nedelji zbog posla. Posle 13 meseci zatvora, kazna mu je promenjena u kućni pritvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija