• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv.rs

09.04.2021

18:18

ISPLIVALE ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE BAJDENOVOG SINA! Golotinja, niske strasti, prostituke i droga! (FOTO)

Vesti

ISPLIVALE ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE BAJDENOVOG SINA! Golotinja, niske strasti, prostituke i droga! (FOTO)

Podeli vest

Hanter Bajden, sin američkog predsednika Džozefa Bajdena, nedavno je otvorio dušu i progovorio o svojoj zavisnosti od kreka, ljubavnoj vezi sa bratovljevom udovicom i novoj ljubavi koja je okončala ovaj začarani krug očaja

Bajdenovi memoari "Prelepe stvari” objavljeni su 6. aprila, a "Njujork tajms" piše da su bez dlake na jeziku.

Ja sam 51-godišnji otac koji je pomogao u podizanju tri prelepe ćerke. Kupovao sam krek kokain na ulicama Vašingtona i kuvao sam svoj u bungalovu hotela u Los Anđelesu. Bio sam toliko očajan za čašom da nisam mogao da pređem ulicu od mog stana do prodavnice pića, a da ne otvorim bocu da uzmem gutljaj – napisao je mlađi Bajdenov sin u prologu.

Hanter sada ima jednogodišnjeg dečačića.

Samo u poslednjih pet godina moj dvodecenijski brak se raspao, upirali su mi pištolje u lice, a u jednom trenutku sam se potpuno isključio, živeo u motelima za 59 dolara po noćenju duž autoputa plašeći moju porodicu više nego samog sebe – naveo je on.

 

 

Iako je pričao da je gotovo sa takvim skandaloznim ponašanjem u javnost su isplivale fotografije kako se zabavlja sa prostitukama.

Eksplicitne fotografije

Hanter Bajden gostovao je u emisiji na ABC njuzu gde su objavljene eksplicitne fotografije na kojima se vidi kako on drogiran orgija s prostitutkama, a koje su procurile iz njegovog ličnog kompjutera.

Hanter je pokrenuo je novu lavinu skandala gostujući u emisiji čuvenog Džimija Kimela na ABC njuzu, gde je u sklopu predstavljanja njegovih memoara "Divne stvari" i ispovesti o periodu narkomanije i alkoholisanja, objavljene eksplicitne fotografije orgija s prostitutkama.

Na fotografijama se vidi razgolićeni Hanter Bajden tokom seksualnih akcija sa različitim ženama, pa i sa dve istovremeno, ali i njegovi privatni snimci kojima je lično ovekovečio kako su mu zubi ispali zbog prekomernog korišćenja kreka i drugih droga.

Hanter je u jednom trenutku fotografiju na kojoj je samo u gaćama, pokušao da duhovito odgovori Kimelu "kako je u periodu dok se drogirao teško zadržavao pantalone na sebi", što je samo dodatno razljutilo ljude.

 

 

Sramno je gledati kako demokrate pokušavaju da humanizuju čoveka nakon svega što je radio. Čovek je ladno bio kod je.enog Džimija Kimela. Ono što znamo je koliko je bilo teško biti sam u ržtom periodu, ali ko zna čega sve tu još ima što nikad nećemo saznati – napisao je na Tviteru korisnik Denif Levesa aludirajući na to da je Hanter Bajden ocu priređivao brojne skandale, a da je on uvek stao uz njega i čak ga i pokrivao.

Tako je u jednoj situaciji, podsetimo, reagovala Tajna služba kako bi bio zataškan incident u kom je Hanter Bajden potezao pištolj na sebe i na svoju tadašnju devojku Hejli Bajden, inače udovicu njegovog preminulog brata Boa.

Prema navodima Dejli mejla, Hejli je jednom prilikom tokom žučne rasprave sa Hanterom iz kola bacila njegov pištolj u kantu za smeće kod jednog supermarketa. Oružje je brzo nestalo, pa se veruje da je to učinila Tajna služba kako se ne bi narušio ugled tada već potencijalnog kandidata na predsedničkim izborima 2020. Džoa Bajdena.

Inače, i najnoviju seriju skandaloznih Hanterovih fotografija prvi je objavio Dejli mejl koji je imao uvid u sadržaj kompjutera sina američkog predsednika.

Osim fotografija u lap-topu nađeni i dokazi druge vrste

U njemu su, osim fotografija i video-zapisa nađeni i dokazi o neplaćenom porezu, kao i mejlovi koje je Hanter dobijao od svoje supruge Kejtlin Bajden. Ona je u njima obavestila muža, sa kojim je u braku bila 20 godina i sa kojim ima tri ćerke, da više ne može da bude sa njim jer je on njihovu zajedničku ušteđevinu spiskao na drogu i prostitutke.

Foto: Reuters

Hanter i Hali Bajden

Zanimljivo je da je sadržaj lap-topa postao dostupan američkoj javnosti nakon što ga je Hanter ostavio na popravci u jednom lokalu u Vašingtonu i nikad nije došao po njega.

Dejli mejl je zato jednoj kompaniji poslao zahtev za forenzičku analizu sadržaja kompjutera kako bi se utvrdilo da li je to zaista računar koji je nekad pripadao Hanteru Bajdenu. Ispostavilo se da jeste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica Haubica

pre 3 godine

. . . i šta ste rekli da u kafani ima pijanaca?

hm

pre 3 godine

a ovde je sokantno sta tacno.. seks? ma nije valjda, vi nemate seks? nikad bas?

(EKSPLICITNI VIDEO) PODACI IZ "HANTEROVOG LAPTOPA" ŠOKIRALI JAVNOST: PUŠENJE KREKA, ŽURKE S MALOLETNICAMA... Otkrivena i šema za bogaćenje porodice Bajdena! Ovo će ih UNIŠTITI!
Planeta

(EKSPLICITNI VIDEO) PODACI IZ "HANTEROVOG LAPTOPA" ŠOKIRALI JAVNOST: PUŠENJE KREKA, ŽURKE S MALOLETNICAMA... Otkrivena i šema za bogaćenje porodice Bajdena! Ovo će ih UNIŠTITI!

Šokantna otkrića sadržaja iz "Hanterovih kompjutera", slike mlađeg sina predsedničkog kandidata Džoa Bajdena kako puši "krek" i "druži se sa maloletnicama", uz mejlove koji svedoče o trgovini uticajem Bajdenovih u Ukrajini, postaju medijska prošlost, pošto je profesor Kristofer Balding iz Biznis škole Univerziteta u Pekingu objavio činjenice da cela familija Bajden, uključujući tu starijeg brata Džoa Bajden Džejmsa, trguje političkim uticajem kao porodičnim zanatom. To datira od 2006. kada su stric i sinovac Hanter kupili hedž fond "Paradigma Global Advajzer

26.10.2020

10:37

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija