• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

14.04.2021

08:34

OVO ĆE GA OPAMETITI! Ruski senator DAO SAVET BAJDENU UOČI SUSRETA SA PUTINOM: Neka se na zanosi...

Vesti

OVO ĆE GA OPAMETITI! Ruski senator DAO SAVET BAJDENU UOČI SUSRETA SA PUTINOM: Neka se na zanosi...

Podeli vest

Ruski senator Aleksej Puškov posavetovao je američkom predsedniku Džozefu Bajdenu da ne bude u zabludi da je on učinio veliki poklon Rusiji predlogom za sastanak s ruskim liderom Vladimirom Putinom. Kako objašnjava, Bajden je time samo potvrdio značaj saradnje s Rusijom na međunarodnoj areni

„I neka se ne zanosi da on drži u svojim rukama međunarodnu agendu. Nije tako. Bajden je samo potvrdio da SAD ne mogu bez dijaloga sa Rusijom, kao i Kinom. I bez takvog dijaloga američki predsednik bi prvi izgledao glupo. A ako misli da taj dijalog vodi s pozicije sile, kako vole da kažu u Vašingtonu, onda je to treća zabluda od koje će morati da odustane“, napisao je Puškov na Telegramu.

Foto: Tanjug

Aleksej Puškov

Odustajanje od zabluda mu svakako predstoji, i tokom samog susreta s Putinom, zaključio je senator.

Podsetimo, predsednik SAD Džo Bajden pozvao je ruskog lidera Vladimira Putina i predložio mu je da u narednim mesecima održe sastanak u trećoj državi.

Portparolka Bele kuće Džen Psaki je saopštila da je za sada rano govoriti gde će se samit održati, ali pretpostavlja da će to biti na leto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija