• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.04.2021

10:09

MOSAD NAPADNUT NA SEVERU IRAKA?! Prećutni rat ove dve sile se nastavlja!

Vesti

MOSAD NAPADNUT NA SEVERU IRAKA?! Prećutni rat ove dve sile se nastavlja!

Podeli vest

Centar za obaveštajne i specijalne operacije u severnom Iraku, koji navodno pripada izraelskoj obaveštajnoj službi Mosad, napala je "neidentifikovana grupa", izvestili su poluzvanični i zvanični iranski mediji, ali zasad nijedan zvaničnik nije potvrdio ovo

Prijavljeno je i da je bilo žrtava u navodnom napadu, rekao je irački izvor iranskim medijima, koji tvrde da će prikazati uskoro više detalja, uključujući i video snimak, javio je Jerusalim post.

Iranski mediji u izveštaju tvrde da su žrtve "izraelske snage", ali je nejasno da li se to odnosi na izraelske državljane ili strance koji rade sa Izraelom, dodaje se u tekstu.

Foto: Reuters

Izveštaj o incidentu je objavila i polu-zvanična iranska agencija Fars, navodeći da su irački mediji i izvori upozorili i ranije o aktivistima izraelskih elemenata u kurdskoj oblasti u Iraku.

Izveštaj nisu potvrdili zvanični izvori, ali su ga objavili polu-zvanična agencija Fars i Al-Alam njuz, koju poseduje iranska državna medijska korporacija, kao i Pres TV, novinska mreža na engleskom koju vodi iranska vlada.

Prvobitni izveštaj je došao od novinskog izvora pod nazivom "Sabrin" na društvenoj mreži Telegram, a citiran je "bezbednosni izvor".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija