• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2021

08:12

PUTIN IZVODI AKROBACIJE NA LEDU! Predsednik Rusije pokazao  umeće u hokeju na kojem bi mu mnogi igrači pozavideli! /FOTO/

Vesti

PUTIN IZVODI AKROBACIJE NA LEDU! Predsednik Rusije pokazao umeće u hokeju na kojem bi mu mnogi igrači pozavideli! /FOTO/

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin prvi put je danas stao na led od kako je počela pandemija koronavirusa i postigao je nekoliko golova na hokejaškoj utakmici amaterske lige u Sočiju

Putin, koji se pre više od mesec dana vakcinisao protiv koronavirusa izavio je da je dan ranije proverio nivo antitela nakon vakcinacije i potvrdio da je imao snažan odgovor organizma i odličan rezultat testa, prenosi Rojters.

U kompletnoj hokejaškoj opremi i u dresu sa brojem 11, Putin je igrao pred publikom okupljenom na svečanom događaju u organizaciji amaterske Noćne hokejaške lige u crnomorskom gradu Sočiju, na jugu Rusije.

Foto: AP/Tanjug

Prethodno je Putin igrao hokej u decembru 2019. i tada je postigao osam golova.


Utakmicu su gledali i ministar odbrane Sergej Šojgu i guverner regiona Moskva Andrej Vorobjev, kao i penzionisane ruske hokejaške zvezde, prenela je agencija Tass.

Putin, koji ima crni pojas u džudou i voli sport, viđen je kako grli i pozdravlja saigrače, što je promena u odnosu na do sada retko i suzdržano pojavljivanje u javnosti zbog korone.

Foto: AP/Tanjug

Moskovska utakmica završena je rezultatom 13:9 za Putinovu ekipu, a sam predsednik je postigao decet golova, navodi Interfaks.

Putin je ranije rekao da je 21,5 milion Rusa, oko 15 procenata populacije, vakcinisano protiv korone i pozvao i ostale da se vakcinišu.

- Moramo da nastavimo sa testiranjima i vakcinacijom - rekao je on.

Foto: AP/Tanjug

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija