• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

13.05.2021

19:43

BAŠ JE AMERE BRIGA ŠTO SE MRTVI BROJE NA HILJADE! VAŠINGTON BLOKIRAO SEDNICU SB UN, Izrael sada ima otvoren put za invaziju Gaze!

Vesti

BAŠ JE AMERE BRIGA ŠTO SE MRTVI BROJE NA HILJADE! VAŠINGTON BLOKIRAO SEDNICU SB UN, Izrael sada ima otvoren put za invaziju Gaze!

Podeli vest

Vašington je blokirao održavanje sednice SB UN o krizi između Izraela i Palestine koja je trebalo da se održi 14. Maja

- Članovi SB UN nisu mogli da postignu konsenzus oko održavanja otvorene sednice u petak - saopštili su u stalnom predstavništvu Kine koja je u maju preuzela predsedavanje Savetom bezbednosti.

SAD su predložile da se otvorena sednica SB UN o Palestini i Izraelu odloži do 18. maja, navodi se u pismu predsedavajućeg SB.

(VIDEO) KIJEV NE OČEKUJE ŠAMARČINU, A DOBIĆE JE AKO KRENE NA LUGANSK! Predsednik LNR Leonid Pasečnik: Opremljeni smo, obučeni smo, jedinice su spremne!

Eskalacija sukoba između Gaze i Izraela nastavljena je i danas. Sirene za uzbunu oglašavaju se od rane zore, a broj žrtava raste. Hamas tvrdi da je ispalio na desetine raketa širom Izraela. Portparol izraelske vojske Hidal Zilberman najavio je da će planovi za moguću kopnenu invaziju na pojas Gaze biti predstavljeni Generalštabu Izraela na odobrenje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mane

pre 2 godine

Možda bi pre trebalo da pogledamo u svoje dvorište i šta nam spremaju.Kako nisu uspeli preko raznih institucija (zapadne zemlje)da nametnu svoje viđenje"Kosovske državnosti",to oni pokušavaju da pokrenu rat!!Rat koji bi bio na štetu srba.Svugde oko nas NATO doprema raznovrsno oružje tobož zarad vojnih vežbi.Međutim to oružje ostaje tamo,oni "vežbaju"-pripremaju se a sa Kosmeta povlače vojsku?!Kada se to desi i oni se pregrupišu, albanci će krenuti na spoljni signal u napad na srpsko stanovništvo. Mi ćemo uzvratiti.Zapad će nas onda napasti uz obrazloženje da je napadnuta suverena država i eto nam belaja.Ne sumnjam da ćemo u ovom sukobu pobediti uz velike žrtve ali zato se moramo spremiti.Čak i ako ne uradimo ništa srbi na kosmetu će biti proterani i ubijani a zapad će opet u neko dogledno vreme krenuti na nas!!!

Pera

pre 2 godine

Posle ubistva braće kenedi jevrei striktno vladaju amerikom uz organizaciju tajnih društava jer tajna globalna vojska su m a s o n i a bajden je mason 33eg stepena jevrejski vojnik doveden od masona za predsednika da bi jevrei nastavili svoja dejstva po bliskom istoku pre svih prema palestincima!

ChuChu

pre 2 godine

Majke ti ajd i mene upiši na taj kurs gde si sve ovo naucio, voleo bih da i ja budem tako dobro informisan...

Jovan

pre 2 godine

Joe je u svojoj agendi od 6 tačaka naveo ciljeve i lokacije,ratovi su opcija kojom su vladali i pljačkali po svetu.Nama su pripremili povlačenje KFORA i brzu akciju zauzimanja prostora i eskalaciju sukoba. KFOR je poslužio kao pokrivalica za pregrupisavanje tokom promene taktike ratovanja,mi smo ustvari u sukobu sa NATO i Albanijom,a podmetnuti su nam šiptari za pregovore i Brisel koji nema kapacitet da bilo šta reše.Zato pod hitno tražiti zaštitu RF i Kine.Osovina Britanija i Amerika koristi NATO za svoju posrnulu hegemoniju i održavanje okupacije EU ,to je osnovni razlog izlaska Britanije iz EU i njenih ucena i neuspelih dogovora.Ogoljena istina i ciljevi geopolitičke igre su početak otvorene borbe za opstanak anglosaksonske hegemonije nad germanima ,slavenima i ostalim narodima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija