• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

07.06.2021

12:58

IPAK ĆEMO ČUTI DETALJE RAZGOVORA?! Peskov otkrio: Razmatra se zajednička KONFERENCIJA ZA MEDIJE Putina i Bajdena!

Vesti

IPAK ĆEMO ČUTI DETALJE RAZGOVORA?! Peskov otkrio: Razmatra se zajednička KONFERENCIJA ZA MEDIJE Putina i Bajdena!

Podeli vest

Mogućnost održavanja zajedničke konferencije za štampu ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Džozefa Bajdena nakon njihovog samita u Ženevi se razmatra, ali je za sada ovo nepotvrđena tačka programa, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov

- O toj temi se sada razgovara, ali je za sada to nepotvrđena tačka programa – zajednička konferencija za štampu dvojice predsednika. Naravno, ovo mora biti zajednička odluka. I nakon što se usaglasimo na jednu ili drugu opciju, mi ćemo vas obavestiti. Ali u svakom slučaju, predsednik Putin će razgovarati sa novinarima kremaljskog pula na kraju programa u Ženevi - rekao je Peskov novinarima.

Govoreći o mestu održavanja samita, Peskov je rekao da postoje predlozi, ali da će saopštenje biti objavljeno istovremeno sa američkom stranom.

Foto: AP PHOTO

Dmitrij Peskov

Peskov nije hteo da prokomentariše nedavnu izjavu bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, koji je rekao da se Putin „otvoreno podsmeva Bajdenu“.

- Ne moram da komentarišem gospodina Trampa. Treba njega da pitate na kakvo je podsmevanje mislio - rekao je Peskov.

Samit Putin-Bajden biće održan 16. juna u Ženevi. Ranije je portparolka Bele kuće Džen Psaki saopštila da će Bajden na sastanku sa svojim ruskim kolegom razgovarati o strateškoj stabilnosti, Ukrajini i Belorusiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija