• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

14.06.2021

07:00

(VIDEO) PROCUREO TAJNI DOKUMENT! NATO SPREMA NOVU STRATEGIJU ZA RUSIJU I KINU! Od saveznika se traži da svim silama udare na Moskvu i Peking!

Vesti

(VIDEO) PROCUREO TAJNI DOKUMENT! NATO SPREMA NOVU STRATEGIJU ZA RUSIJU I KINU! Od saveznika se traži da svim silama udare na Moskvu i Peking!

Podeli vest

NATO je počeo sa pripremom nove vojne strategije kako bi učvrstio odbranu od pretnje iz Rusije i Kine, saopšteno je iz Bele kuće

Saveznici iz Alijanse će na sebe preuzeti obaveze kako bi realizovali nov koncept i strategiju sa ciljem jačanja potencijala obuzdavanja i odbrane NATO sa ciljem borbe sa pretnjama koje stižu iz Rusije, ali i drugih zemalja, precizira se u saopštenju.

Ovaj dokument objavljen je uoči samita Severnoatlantske alijanse, koji će biti održan 14. juna u Briselu.

ONO ŠTO JE PUTIN URADIO AMERIMA I CIA NIKAD MU NEĆE OPROSTITI! Čim je "smenio" Jeljcina krenula je čistka - RUSIJA SE ODMAH DIGLA!

Takođe je navedeno i da će strategija uzeti u obzir „agresivnu politiku Rusije, kao izazove koji se rađaju pred kolektivnom bezbednosti Alijanse zbog Kine"

Pored toga, Bela kuća navodi i da će NATO nastaviti da prati aktivnost Rusije u Ukrajini, ali i oko njene teritorije.

SPISAK LIDERA BALKANA KOJE ĆE BAJDEN SANKCIONISATI, OVO JE VRHUNAC AMERIČKE ŠIZOFRENIJE! Srba neće biti na listi, ako šef SAD bude...

Novi koncept strategije bi trebalo da bude spreman za usvajanje na samitu Alijanse koji će biti održan 2022. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srba

pre 2 godine

Vrhunac licemerja! Rusija koja nikog nije napala i nije izazvala nijedan rat je agresivna, a Nato koji dovlaci vojsku na granicu sa Rusijom i uvodi sankcije zbog navodne agresivnosti je miroljubiv. Ludilo!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija