• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

15.07.2021

17:06

NAKON STRAVIČNIH POPLAVA, OGLASILA SE MERKEL: Ovo je katastrofa! Stiže pomoć! /VIDEO/

Vesti

NAKON STRAVIČNIH POPLAVA, OGLASILA SE MERKEL: Ovo je katastrofa! Stiže pomoć! /VIDEO/

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel nazvala je danas smrtonosne poplave u njenoj domovini katastrofom

Ona je dodala da sarađuje sa ministrima finansija i unutrašnjih poslova kako bi utvrdila kako vlada može pomoći onima kojima je podrška potrebna.

Tokom posete Vašingtonu, Merkel je rekla novinarima da su mnoge države izrazile solidarnost i pružile pomoć, prenosi Rojters.

 

 


- Ovde u Vašingtonu, moje misli su sve vreme sa ljudima u našoj domovini - izjavila je Merkel.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša

pre 2 godine

E odavno me nije tako boleo p...s sto bi rekli k... c Setim se 1999 i Šredera i bombardovanja Srbije i UBRZAVANJA voza u Grdelici 7 puta Da je 42 miliona Nemaca to bi i znacilo nesto i bila neka vest, a neki dan su pomagali tzv VOJSKU KOSOVA. STIGLA IM FAKTURA POST EKSPRESOM, kako kazu FAST COURIER.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija