• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/zena.blic

16.07.2021

07:08

MELANIJA SE POTPUNO PROMENILA! Bivša prva dama SAD je sada DRUGA ŽENA! /FOTO/

Vesti

MELANIJA SE POTPUNO PROMENILA! Bivša prva dama SAD je sada DRUGA ŽENA! /FOTO/

Podeli vest

Bivša Prva dama SAD-a, Melanija Tramp, nakon izlaska iz Bele kuće nije želela da komunicira sa medijima i vešto je izbegavala mesta na kojima mogu da je fotografišu. Samo najveštiji paparaci uspeli su da "ulove" Melaniju

Melanija Tramp za vreme predsedničkog mandata Donalda Trampa izazivala je veliku pažnju kako u medijima, tako i u javnosti i modnom svetu.

Iako su pojedini kreatori iz političkih razloga i neslaganja sa ideologijom njenog muža odbijali saradnju, bivša Prva dama je pronalazila načine da dođe do unikatnih modnih komada koji kritičari teško da su mogli da nazovu lošim izborima.

 

 

Po izlasku iz Bele kuće, Melaniju retko ko je video i pričalo se da se razvodi.
Nekoliko puta je fotografisana u Njujorku i svi su primetili da je promenila modni stil.

Naime, Melanija sada je najviše zainteresovana za poslovna izdanja i sportsku eleganciju. Nije odustala od skupocenih brendova kao što su "Hermes", "Burberry" i "Christian Louboutin".


Ostala je dosledna jednostavnim, a opet efektnim kombinacijama, ali promena u odnosu na modu u Beloj kući je velika jer je sad u izdanju ozbiljne poslovne žene.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija