• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

26.07.2021

11:34

DRAMA NA NEBU IZNAD RUSIJE, BELORUSKI AVION POSLAO POZIV U POMOĆ! LET ZA ANTALIJU PREKINUT, Boing je uspeo da se domogne  Moskve - OTKAZAO MU MOTOR, ILI?!

Vesti

DRAMA NA NEBU IZNAD RUSIJE, BELORUSKI AVION POSLAO POZIV U POMOĆ! LET ZA ANTALIJU PREKINUT, Boing je uspeo da se domogne Moskve - OTKAZAO MU MOTOR, ILI?!

Podeli vest

Avion beloruske avio-kompanije „Belavia", koji je leteo iz Minska u Antaliju, promenio je rutu i sleteo u Moskvu, saopštava servis „Flajt radar"

Ruski mediji su prvobitno saopštili da je avion „Boing 737", koji je leteo iz Minska u Antaliju, poslao poziv u pomoć dok je leteo iznad Voronješke oblasti, a prinudno sletanje bilo je planirano u Voronježu. Kasnije su se pojavile informacije da Boing ipak leti prema Moskvi.

Kako je saopšti Sputnjiku izvor iz hitnih službi, avion se uspešno prizemljio na aerodrom Domodedovo. Prema preliminarnim informacijama, jedan od motora u avionu je neispravan.

Izvor je saopštio da se oglasio senzor pritiska, a u avionu se nalazilo 207 ljudi, uključujući i posadu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija