• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

01.08.2021

23:10

(ŠOK VIDEO) HOROR U NJUJORKU, UŠETELI SE U MASU I OTVORILI VATRU - UPUCANO NAJMENJE 10 LJUDI! NapadačI, nosili  dukserice sa kapuljačama...

Vesti

(ŠOK VIDEO) HOROR U NJUJORKU, UŠETELI SE U MASU I OTVORILI VATRU - UPUCANO NAJMENJE 10 LJUDI! NapadačI, nosili dukserice sa kapuljačama...

Podeli vest

Dvojica muškaraca ušetala su se u gužvu ispred frizerskog salona u Kvinsu, u Njujorku, i otvorili vatru i ranili deset ljudi, pre nego što su pobegli na mopedima, saopštila je lokalna policija

Pucnjava se dogodila u opštini Korona, a ranjeno je osam muškaraca i dve žene, starosti između 19 i 72 godine i oni su hospitalizovani, a prema informacijama policije, niko nema povrede opasne po život, javlja AP.

Najteže je ranjena osoba koja je pogođena u stomak, dodala je policija, koja je otkrila da su napadači došli peške do mesta napada, ali su potom pobegli na mopedima, koji su ih spremni čekali sa vozačima.

SUĐENJE KOJE JE DIGLO NA NOGE SVET! Bivši čuvar nacističkog logora ima 100 godina, ODGOVARAĆE ZA SMRT VIŠE OD 3.500 LJUDI! Nemci ne praštaju izrodima svoga roda!

Sva četvorica su nosila dukserice sa kapuljačama, dodaje se.

Trojica od ranjenih su pripadnici Trinitariosa, ulične bande iz Dominikanske Republike, i veruje se da su oni bili mete, dodaje policija.

- Ovo je bio koordinisan napad, što je neprihvatljivo i mora da prestane - rekao je jedan od policajaca koji radi na slučaju.

KINA OPTUŽILA AMERE ZA PANDEMIJU KORONE! OVO NEĆE ZAVRŠITI TEK TAKO! Peking traži da SZO istraži rad Fort Detrika i tima Ralfa Barika!

Zasad nema uhapšenih, a policija je navela da će pustiti fotografije i video snimke sa mesta pucnjave.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija