• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/The Sun

05.08.2021

15:44

Robert je čovek sa NAJVEĆIM polnim organom na svetu, konkurenti ga optužili da mu je "POKVAREN"! Doktori OTKRILI ISTINU na osnovu snimka! /FOTO/

Vesti

Robert je čovek sa NAJVEĆIM polnim organom na svetu, konkurenti ga optužili da mu je "POKVAREN"! Doktori OTKRILI ISTINU na osnovu snimka! /FOTO/

Podeli vest

Mnogi muškarci se uvek hvali i smatraju da imaju argumente da je "moj veći od tvog", ali jedan lothario je otišao dalje kako bi pobedio. "Dragulj" Roberta sa najvećim penisom na svetu je pokvaren, kako njegovi konkurenti tvrde da je prevario sve razvlačeći genitalije

Ovaj 58-godišnjak iz Meksika bio je u velikoj muci zbog svog rekordnog "nastavka" nakon što ga je drugoplasirani Džonah optužio kao prevaranta. Otkriveno je da je Roberto istezao svoj penis još kao tinejdžer kada je postao "opsednut dužinom polnog organa".

Njegov komad koji udara u koleno dugačak je preko 45 centimetara, međutim, lekari koji su ga pregledali sugerišu da je u stvari samo 15 centimetara. Nakon što je obavio CT skeniranje, radiolog je shvatio da je Roberto jednostavno stvorio zapanjujuće veliki prepucijum, a ne fizički produžio svoj polni organ.

 

Ne osećam se tužno


Drugi doktor koji je analizirao zmiju u njegovim pantalonama objasnio je da je Roberto - obmotao neke trake oko penisa nekim utezima i pokušao da ih rastegne - rekao je.

 

Veličina veoma važna


Uprkos medicinskim problemima koje mu je to prouzrokovalo, sada je registrovan kao invalid zbog svog velikog htenja, čini se da Roberto veruje da je veličina veoma važna. Odbio je bilo kakvu medicinsku intervenciju i čak planira karijeru u porno industriji, dobio je ponude od američkih kompanija za zabavu za odrasle.


Robertov ljubavni život ne postoji jer su žene užasnute njegovim polnim organom, ali on insistira da je "zadovoljan" svojom veličinom i raduje se slavi koju mu je penis doneo.

- Ne osećam se tužno jer znam da u SAD ima mnogo žena. Jedna od njih će biti odgovarajuće veličine za mene - rekao je on

Slike pogledajte OVDE.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija