• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

10.08.2021

17:23

ZELENSKI BI DA RASELI RUSE IZ DONBASA, POPIO JE BRUTALNU ŠAMARČINU! Od pamtiveka to je ruska terotorija,  bila je i biće - DA SE ZNA!

Vesti

ZELENSKI BI DA RASELI RUSE IZ DONBASA, POPIO JE BRUTALNU ŠAMARČINU! Od pamtiveka to je ruska terotorija, bila je i biće - DA SE ZNA!

Podeli vest

Šef Ministarstva spoljnih poslova Donjecke Narodne Republike Natalija Nikonorova prokomentarisala je reči predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog o Donbasu i preporučila mu da nauči istoriju

Zelenski je govoreći na jednom od TV kanala, rekao da ljudi koji žive na teritoriji „privremeno okupiranog Donbasa" i smatraju se Rusima ne treba da ostanu tamo, jer „on nikada neće biti ruska teritorija". Zelenski je takođe dodao da bez Ukrajine u Donbasu neće biti "civilizacije".

Komentarišući izjave ukrajinskog predsednika, Nikonorova je ukazala na velike praznine u njegovom obrazovanju.

- Očigledno, nikada nije čuo za činjenicu da je Donbas od pamtiveka bio i ostao upravo ruski i rusko govoreći region. Da ne bismo u budućnosti upali u nevolje, iskreno preporučujemo da ukrajinski lider što pre nadoknadi izgubljeno vreme na časovima istorije, a da istovremeno nauči etimologiju reči, jer izgleda da gospodin Zelenski ne vidi razliku između pojmova žrusskiéž i žrossiéskiéž", rekla je Nikonorova - prenose RIA Novosti.

BEZ POSADE, ZAKLJUČAVA NEBO ZA NEVIDLJIVE PROTIVNIKE! Analiza ANTIDRON KOMPLEKSA, najvećeg NOVITETA ruske vojne industrije! /FOTO/

Nikonorova je dodala i da pozivi Zelenskog stanovnicima regiona "da odu i traže mesto u Rusiji" ukazuju na to da ukrajinske vlasti ne razumeju prave razloge sukoba u Donbasu. Počelo je, prema njenim rečima, ne zbog "ljubavi prema Rusiji", već zbog nespremnosti Kijeva da čuje mišljenje stanovnika regiona.

- Sudeći po stilu ponašanja, retorici i odnosu prema ljudima, vrlo brzo će takvi nesrećni lideri morati da traže mesto za sebe izvan visokih vladinih kancelarija - zaključila je Nikonorova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
komadant 1001

pre 1 godinu

Kada jedan narko čovek vodi svoju Usrajinu i tako obasipa Putina, ne samo da će da ostane bez Dombasa, a pre, bez Krima nego ostaće bez izlaza na more i još nekoliko enklava Ukrajine.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija