• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

15.08.2021

22:29

ZA SADA SE SAMO GLEDAJU PREKO NIŠANA... PENTAGON POSLAO JOŠ 1.000 VOJNIKA ZA EVAKUACIJU IZ KABULA! Hoće li Talibani sve samo nemo posmatrati?!

Vesti

ZA SADA SE SAMO GLEDAJU PREKO NIŠANA... PENTAGON POSLAO JOŠ 1.000 VOJNIKA ZA EVAKUACIJU IZ KABULA! Hoće li Talibani sve samo nemo posmatrati?!

Podeli vest

Pentagon je odobrio dodatnih 1.000 vojnika da pomognu u evakuaciji američkog osoblja iz Kabula, saopštio je neimenovani američki zvaničnik

Broj trupa koje će pomagati u izvlačenju američkih državljana i avganistanskih saradnika se sada popeo na 6.000, preneo je Rojters.

Američki zvaničnik je dodao da je reč o 1.000 vojnika iz 82. vazdušno-desantske divizije, koja je već bila u stanju pripravnosti.

IMA LI SRBA U AVGANISTANU, AMBASADA SRBIJE NA NOGAMA! Ameri, Britanci, Nemci evakušu svoje... Talibani će izazvati "pakao" i na Balkanu!

Prvobitno je 3.000 vojnika trebalo da obezbeđuje evakuaciju Amerikanaca iz Kabula.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Solo

pre 3 godine

To sta se radi sa Vucicem je apsolutno van svake logike da niko od Sudija i Tuzilastva nezeli da uzme predmet i pocne da sece tu neprimernu Opoziciju sa jalovim iskazima koji konstantno vrse neprimernu i optuzujucu agresiju na Predsednika da mora predsednik da tuzi sam sebe da bi dokazao nasim korupiranim Sudijama i Tuzilastvu da nezasluzuju da budu na tim jakim mestima gde ih narod placa da vode pravdu na primeran i fer nacin a sta u stvari narod dobija od njih samo "cutanje". Ovo mi izgleda kao da se Sudstvo i Tuzilastvo (cast Izuzecima) apstirilari da nerade nista u vezi Predsednika Vucica i to ide od kad je Vucic izabran za predsednika. Drugo kad imamo Sudiju Republike Srbije Zagorku Dolovac koja se nikad nije izjasnjavala godinama povodom napad prema Vucicu od opozicije pa onda imamo glavnog Sudiju koji se vidjao sa Hrkalovicevom onda znamo gde sve ovo vodi ali niko nema hrabrosti osim Vucica da to raskrinka i dovede u red prave ljude koji bi doveli pravdu za koju su se svi zaklinjali kad su dobijali te diplome. Ali kako su ih dobijali to ostavljam svima da porazmisle..!!!

sledeća vest

Vesti

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove
Politika

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove

U Spomen-parku Jajinci obeležen je Dan sećanja na stradanje Srba, Roma i Jevreja na stratištu u Jajincima, a predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da će Vlada učiniti sve da se na dostojanstveniji način čuvaju sećanja na stradalnike ubijene na tom mestu, kao i da će učiniti sve što je potrebno da se čuva i poštuje ovaj spomen-kompleks.

06.10.2024

13:05

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija